Samsung Galaxy Tab Active3 4G T575 64GB Zwart

3750633
399.00
Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarketNL
3,5 Sterren
Samsung Galaxy Tab Active3 4G T575 64GB Zwart
399.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Galaxy Tab Active3. Sterk en betrouwbaar, water- en stofbestendig en met een vervangbare batterij, terwijl Samsung DeX en verbeterde NFC zorgen voor een hogere productiviteit. Werk met handschoenen aan dankzij instellingen voor aanraakgevoeligheid, programmeerbare knop en S Pen.
 

Ontwikkeld voor ruwe omgevingen
Galaxy Tab Active3 is bedoeld voor zware werkomgevingen. Met IP68-classificatie en de MIL-STD-810H-certificering is deze 8-inch tablet bestand tegen water en stof. Het is draagbaar en compact, en ontworpen om zware werkdagen te doorstaan.
Krachtige prestaties en connectiviteit
Uitgerust met een Exynos 9810 processor is de tablet zo krachtig dat hij probleemloos zware bestanden en veeleisende applicaties kan draaien. Ondersteuning voor WiFi6 en MIMO en tot 1 TB externe opslag zorgen voor hogere snelheid en prestaties, dus het werk is gemakkelijk te verwijderen.
 

Vervangbare batterij die lang meegaat
Werk zo lang als nodig is, waar het werk je ook brengt. Galaxy Tab Active3 is uitgerust met een krachtige en vervangbare batterij van 5050 mAh. Een volledig opgeladen reservebatterij neem je alleen mee als je op reis of in het veld bent en geen toegang hebt tot stroombronnen.
Behoud energie, zelfs zonder batterij
Galaxy Tab Active3 blijft ingeschakeld en werkt zelfs zonder batterij. Wanneer u de tablet in een extreem heet voertuig in een voertuig achterlaat of moet blijven opladen en is aangesloten op een stopcontact, kunt u de batterijloze modus gebruiken om stroom te besparen en batterijschade te voorkomen. Sluit hem gewoon rechtstreeks aan op een stroombron en blijf werken.
 

Verrijk wat je ziet op de werkvloer
Werkt met Google ARCore om bewegingen bij te houden en omgevingen vast te leggen, zodat uw team AR kan gebruiken voor meer interactieve trainingen of inspecties. Het is ook gemakkelijk om barcodes, QR-codes en ID-documenten vast te leggen en te scannen.
Pak het werk aan waar een gewone pc niet komt
Met Samsung DeX kun je twee verschillende monitoren aansluiten en gebruiken, zodat je efficiënter kunt werken. Je gebruikt een adapter om je tablet aan te sluiten op een monitor en kunt op de ene monitor een rapport maken terwijl je spreadsheets analyseert op de andere, of draadloos verbinding maken met een smart-tv en indrukwekkende verkooppresentaties geven.
 

In de doos:

  • Samsung Galaxy Tab Active3 4G 64GB Zwart

Populaire specificaties:

  • Besturingssysteem: Google Android 10.0
  • Resolutie: 1920x1200
  • Schermdiagonaal: 8"
  • Mobiel internet (3/4G): Ja
  • Opslagcapaciteit: 64GB
  • Werkgeheugen: 4GB

Klik hier voor meer productspecificaties:

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 8806090724138
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten