Scanpart Combimond Universeel 30-38mm

2039047
16.58
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Scanpart Combimond Universeel 30-38mm
16.58
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Of je stofzuiger nu van een A-merk of een relatief onbekend merk is, en wat de buisdiameter van het apparaat ook is: de Scanpart Combimond Universeel 30-38mm past op vrijwel álle stofzuigers! Met de meegeleverde schroefadapter maak je de zuigmond op simpele wijze passend voor ieder apparaat. Omdat dit model ook nog eens geschikt is voor zowel harde vloeren als tapijten én je er gemakkelijk dierenharen mee verwijdert, is de Scanpart Combimond Universeel 30-38mm Handyman’s keuze!
  • Je kunt de aansluiting van de zuigmond zelf aanpassen naar alle maten van 30 tot en met 38 millimeter. Daarom is het opzetstuk universeel te gebruiken voor stofzuigers van veel verschillende merken.
  • Met de schakelaar klik je de vloerborstel moeiteloos in en uit. Zo switch je eenvoudig tussen de stand voor harde vloeren, zoals parket of tegels, en tapijt.
  • De zuigmond is voorzien van soepele loopwieltjes en zachte borstelharen. Harde vloersoorten zijn dan ook goed beschermd tegen krassen.
  • De beweegbare aansluiting zorgt voor extra gebruiksgemak; je manoeuvreert de combimond gemakkelijk langs tafelpoten en andere meubelstukken.
  • De velours strip zorgt ervoor dat (dieren)haren loskomen uit vloerbedekking of tapijt. Ideaal voor dierenbezitters, zeker wanneer je huisdier in de rui is. Na het stofzuigen met de Scanpart Combimond is het vloerkleed écht schoon.
  • Mocht je in de toekomst een andere stofzuiger aanschaffen, dan kun je de combimond nog steeds gebruiken. Dankzij de handige schroefadapter zet je de zuigmond zo over op je nieuwe aankoop.


Twijfel je welke stofzuigermond het beste geschikt is voor jouw vloersoort? In ons blog vertellen we je precies wat je moet weten over de verschillende soorten zuigmonden.

Specificaties

  • Merk: Scanpart
  • EAN: 8713165006399

Beoordelingen

Gesponsorde producten