Schoenen Opbergtas Onderbed 2 stuks Grijs

4056274
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
Schoenen Opbergtas Onderbed 2 stuks Grijs
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de perfecte oplossing voor een georganiseerde en nette slaapkamer met onze onderbed opbergtas voor schoenen! Deze grijze opbergtassen zijn een must-have voor schoenenliefhebbers die hun waardevolle schoenencollectie veilig willen bewaren. Met een set van 2 stuks, biedt dit product u de ultieme opbergruimte voor al uw schoenen, terwijl uw vloeroppervlak vrij blijft.

Kwalitatief goed materiaal
Onze opbergtassen zijn vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam materiaal dat uw schoenen beschermt tegen stof, vocht en mogelijke beschadigingen. Zo blijven uw schoenen in topconditie!

Eenvoudig in gebruik
Geen gedoe meer met rondslingerende schoenen in uw kast of onder het bed. Onze opbergtassen zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze glijden moeiteloos onder uw bed, en dankzij de stevige handvatten kunt u ze gemakkelijk tevoorschijn halen wanneer u uw favoriete schoenen wilt dragen.

Veel opbergruimte voor 16 paar schoenen
Met onze onderbed opbergtassen heeft u ruimte voor maar liefst 16 paar schoenen! Dit betekent dat u al uw favoriete schoenen op één plek kunt bewaren, zonder dat ze in de weg liggen.

Dubbel gestikte handvatten
We hebben extra aandacht besteed aan de stevigheid van de handvatten. Ze zijn dubbel gestikt, wat ervoor zorgt dat u ze gemakkelijk kunt dragen, zelfs wanneer de opbergtas vol zit met schoenen.

Extra groot formaat; 60x75x15 cm
In vergelijking met standaard opbergtassen biedt onze onderbed opbergtas een extra groot formaat, waardoor u ook grotere schoenen en laarzen kunt opbergen. Dit formaat maximaliseert de opbergruimte en maakt het mogelijk om uw schoenen georganiseerd te houden.

Doorzichtig voorvak
Een handig doorzichtig voorvak maakt het gemakkelijk om te zien welke schoenen zich in de tas bevinden, zodat u niet hoeft te zoeken naar het perfecte paar. Dit is vooral handig wanneer u snel een schoen nodig heeft voor een specifieke gelegenheid.

Met onze onderbed opbergtas voor schoenen is het tijd om vaarwel te zeggen tegen rommelige en overvolle schoenenkasten. Bewaar uw schoenencollectie veilig, georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk met deze handige opbergtassen. 

Specificaties:
- Kleur: Grijs
- Materiaal: Textiel
- Afmetingen (lxbxh): 75 cm x 60 cm x 15 cm
- Gewicht: 600 gram
- Aantal stuks in verpakking: 2

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700885
  • Aantal stuks in verpakking: 2
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Vorm: Rechthoekig
  • Inklapbaar: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Polypropyleen Textiel
  • Afmeting (cm): 75x60x15 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten