Schwalbe Buitenband Marathon 28-622 (28X1.10) Zwart

4483144
38.09
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Schwalbe Buitenband Marathon 28-622 (28X1.10) Zwart
38.09
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Schwalbe buitenband Marathon GreenGuard is de bekendste en meest succesvolle band in zijn soort. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Schwalbe een nieuwe standaard gezet op het gebied van lekbescherming en kilometrage. De Marathon is de maatstaf voor deze eigenschappen dankzij voortdurend onderzoek en ontwikkeling.


  • Addix Compound
  • Green Guard Puncture Protection
  • Reflective Tape
  • Meeste maten zijn ECE-R75 gecertificeerd voor S-Pedelecs

Deze buitenband heeft een modern en sportief profieldesign met het kenmerkende Marathon-karakter. Hij wordt aanbevolen voor fietsen en e-bikes. De band heeft een zeer goede lekbescherming dankzij GreenGuard. Daarnaast is hij voorzien van de Addix Compound, wat zorgt voor een uitstekende grip en duurzaamheid.

De buitenband heeft een bandenmaat van 28 inch en een breedte van 28C. Hij is geschikt voor draadbanden en heeft een ETRTO bandenmaat van 28 - 622. De band is zwart van kleur en heeft een gewicht van 550 gram. De maximale belasting is 85 kg en de aanbevolen bandenspanning is 5,0-7,5 bar (70-110 psi).

De Schwalbe buitenband Marathon GreenGuard is de meest milieuvriendelijke fietsband op de markt. Hij is volledig geproduceerd uit Fair Rubber en voor 98% vrij van schadelijke stoffen. Daarnaast bestaat hij voor 70% uit gerecyclede of hernieuwbare materialen, waaronder carbon black van gerecyclede fietsbanden. Deze band is geschikt voor tourfietsen en e-bikes.

De Marathon GreenGuard is een betrouwbare keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een duurzame en veilige buitenband. Hij biedt uitstekende lekbescherming, een sportief profielontwerp en is geschikt voor verschillende soorten fietsen.

Productspecificaties

  • Merk: Schwalbe
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 4026495916240
  • Wielmaat: 28 inch
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten