Siliconen Lekvrije Baby / Peuter drinkbeker met rietje Blauw

4580020
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Siliconen Lekvrije Baby / Peuter drinkbeker met rietje Blauw
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Introduceer onze nieuwste toevoeging aan de wereld van baby- en peuteraccessoires: de Siliconen Lekvrije Baby / Peuter Drinkbeker met Rietje in een prachtige Blauwe kleur. Deze innovatieve beker is ontworpen met het comfort en de veiligheid van je kleintje in gedachten, terwijl het ouders ook de gemoedsrust geeft die ze verdienen.

Dankzij het slimme lekvrije ontwerp kun je deze beker met een gerust hart aan je kind geven, wetende dat er geen ongewenste knoeipartijen zullen gebeuren. Gemaakt van hoogwaardig, 100% BPA-vrij siliconenmateriaal, is deze drinkbeker veilig voor je kind en de planeet. Het is duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik. Het eenvoudig demonteerbare ontwerp maakt het schoonmaken van deze beker een fluitje van een cent. Alle onderdelen kunnen worden verwijderd en zijn vaatwasmachinebestendig voor het ultieme gemak. Het ergonomische handvat is perfect ontworpen voor kleine handjes om stevig vast te houden, waardoor het zelfstandig leren drinken wordt gestimuleerd. De drinkbeker niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De heldere groene kleur zal de zintuigen van je kind prikkelen en plezier toevoegen aan elke drinkervaring. Geschikt voor baby's en peuters vanaf 6 maanden oud, is deze beker een geweldige aanvulling op de dagelijkse routine.

Geef je kind de beste start in het leven met deze hoogwaardige, lekvrije drinkbeker. Bestel vandaag nog en zie hoe gemakkelijk het is om je kleintje te laten genieten van hun favoriete drankjes zonder knoeien.

MATERIAAL:
Silicone

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN:
Geschikt voor in de vaatwasser.

KLEUR:
Blauw

MAAT:
Ø11,5 x H12,5 cm

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097344962938
  • Type drinkbeker: Tuitbeker
  • Materiaal: Siliconen
  • Afmeting (cm): 11,5x11,5x12,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten