Siliconen lekvrije Baby / Peuter eendenbek drinkbeker Blauw

4580018
22.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Siliconen lekvrije Baby / Peuter eendenbek drinkbeker Blauw
22.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Laat me je voorstellen aan onze Siliconen Lekvrije Baby / Peuter Eendenbek Drinkbeker in een speelse tint van Blauw - speciaal ontworpen om de overgang naar zelfstandig drinken voor je kleintje moeiteloos en leuk te maken. Deze innovatieve drinkbeker is een essentieel hulpmiddel voor ouders die streven naar zowel gemak als comfort tijdens de maaltijdtijd.

Onze eendenbek drinkbeker is ontworpen met lekvrije technologie, waardoor morsen en knoeien tot het verleden behoren. Dit geeft ouders gemoedsrust en kleintjes het vertrouwen om zelfstandig te leren drinken.

Gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal dat vrij is van schadelijke stoffen, is deze beker veilig voor je kindje en gemakkelijk schoon te maken. Het siliconenmateriaal is zacht voor gevoelige tandvlees en kleine mondjes.

Het eendenbekje is ontworpen om de natuurlijke zuigreflex van baby's en peuters na te bootsen, waardoor de overgang van borst- of flesvoeding naar bekerdrinken soepel verloopt. Het handvat is perfect gevormd voor kleine handjes om zelfstandig vast te houden.

De speelse Blauwe kleur en het leuke eendenbekje op de beker zullen zeker de aandacht van je kleintje trekken en maaltijdtijd leuker maken.

Dankzij het lekvrije ontwerp is deze drinkbeker perfect voor onderweg, of je nu een wandeling maakt, boodschappen doet, of op reis bent. Het past gemakkelijk in luiertassen en is klaar om dorstige kleintjes te hydrateren waar je ook bent.

Kies voor gemak, kwaliteit en een vleugje speelsheid met onze Siliconen Lekvrije Baby / Peuter Eendenbek Drinkbeker in Blauw. Het is de ideale metgezel om de groei en ontwikkeling van je kleintje te ondersteunen tijdens de spannende reis van borst- of flesvoeding naar zelfstandig drinken.

 

MATERIAAL:

Silicone

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN:
Geschikt voor in de vaatwasser.

KLEUR:
Blauw

MAAT:
Ø6 x H11 cm

INHOUD:
120ml

Specificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097351784790
  • Type drinkbeker: Tuitbeker
  • Materiaal: Siliconen
  • Afmeting (cm): 6x6x11 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten