Siliconen Servies Set van 6 met Bordje, Bestek, Drinkfles, Slabbetje en Kommetje Beige

4558687
N/A
Niet op voorraad

Kies je kleur:

Siliconen Servies Set van 4 met Bordje, Bestek, Drinkfles, Slabbetje Roze Siliconen Servies Set van 6 met Bordje, Bestek, Drinkfles, Slabbetje en Kommetje Beige Siliconen Servies Set van 6 met Bordje, Bestek, Drinkfles, Slabbetje en Kommetje Blauw
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Creëer een onvergetelijke eetervaring voor je kleintje met onze complete Siliconen Servies Set in een prachtige beige tint. Deze set van 6 bevat alles wat je nodig hebt: een bordje, bestek, drinkfles, slabbetje en kommetje, allemaal gemaakt van hoogwaardig, BPA-vrij siliconen.

Elk item in deze set is ontworpen met aandacht voor detail en kindvriendelijkheid. Het zachte beige kleurenpalet voegt een vleugje vrolijkheid toe aan de eettafel en zal zeker de favoriet worden van je kind.

De siliconen materialen zijn veilig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor deze set perfect is voor dagelijks gebruik. Bovendien is de set vrij van schadelijke stoffen en volledig voedselveilig.

Laat je kleintje genieten van maaltijden met deze schattige beige servies set, die niet alleen functioneel is maar ook een stijlvolle toevoeging aan de eettafel. Etenstijd wordt een feest voor zowel ouder als kind met deze complete en praktische set. Geef je kind de beste start voor gezonde eetgewoonten met ons Siliconen Servies Set in beige!

 

MATERIAAL:
Silicone

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN:
Geschikt voor in de vaatwasser.

KLEUR:
Beige

 

Specificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097338971922
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Siliconen
  • Afmeting (cm): 20x20x20 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten