Simson kruipolie spuitbus 200ml

3956056
17.42
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Simson kruipolie spuitbus 200ml
17.42
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze kruipolie is een transparante olie voor universele smering, maakt vastzittende delen los, penetreert snel door de corrosielaag en laat een smeer-/beschermfilm achter. Door lage verdampingssnelheid en een mengsel van hoogwaardige oliën heeft Simson kruipoliespray een uitstekend penetrerend vermogen zodat ook de kleinste openingen bereikt worden. Simson kruipoliespray smeert, reinigt en beschermt bewegende delen. Het bestrijdt en stopt roestvorming en verhindert piepen en knarsen. Zeer licht ontvlambaar. Gebruisaanwijzing Voor gebruik schudden, op het te behandelen onderdeel spuiten en laten inwerken. Naar behoefte behandeling herhalen. De Simson Kruipolie spray is een transparante kruipolie voor universele smering. De kruipolie penetreert sterk door vastzittend roest, en kruipt ook in de kleinste openingen zodat vast zittende metalen delen loskomen. Spray de Kruipolie op het gewenste onderdeel voor een smeer- en beschermlaag tegen roestvorming en het piepen en knarsen van onderdelen. De Simson kruipolie spray wordt geleverd in een 200ml spuitbus. kruipoliespray De Simson Kruipolie spray is een transparante kruipolie voor universele smering. De kruipolie penetreert sterk door vastzittend roest, en kruipt ook in de kleinste openingen zodat vast zittende metalen delen loskomen.

Spray de Kruipolie op het gewenste onderdeel voor een smeer- en beschermlaag tegen roestvorming en het piepen en knarsen van onderdelen. De Simson kruipolie spray wordt geleverd in een 200 ml spuitbus. De Simson Kruipolie spray is een transparante kruipolie voor universele smering. De kruipolie penetreert sterk door vastzittend roest, en kruipt ook in de kleinste openingen zodat vast zittende metalen delen loskomen. Spray de Kruipolie op het gewenste onderdeel voor een smeer- en beschermlaag tegen roestvorming en het piepen en knarsen van onderdelen. De Simson kruipolie spray wordt geleverd in een 200 ml spuitbus. Productspecificaties:
  • Transparant
  • 200ml
  • Spuitbus De Simson Kruipolie spray is een transparante kruipolie voor universele smering. De kruipolie penetreert sterk door vastzittend roest, en kruipt ook in de kleinste openingen zodat vast zittende metalen delen loskomen. Spray de Kruipolie op het gewenste onderdeel voor een smeer- en beschermlaag tegen roestvorming en het piepen en knarsen van onderdelen. De Simson kruipolie spray wordt geleverd in een 200ml spuitbus.
  • Productspecificaties

    • Merk: Simson
    • EAN: 8711646120480

    Beoordelingen

    Gesponsorde producten