Slacentrifuge Rotaro - Gefu

Slacentrifuge Rotaro - Gefu
Slacentrifuge Rotaro - Gefu
Slacentrifuge Rotaro - Gefu
Slacentrifuge Rotaro - Gefu
Bekijk video(s)
2255414
N/A
Dit product is uitverkocht

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Slacentrifuge Rotaro – Gefu

Deze fraaie slacentrifuge van Gefu doet eigenlijk alles wat de naam al zegt. Met een simpele roteerbeweging aan de bovenste hendel draai je de sla als in een centrifuge droog. Of dit nu kropsla, ijsbergsla of zelfs andijvie is. Zo kan je de sla na het wassen drogen en direct verwerken in salades of andere heerlijk gerechten. De slacentrifuge bestaat uit een kom, een zeef en een deksel. Via de geïntegreerde deksel uitloop verwijder je het vocht gemakkelijk uit de centrifuge.

Pluspunten:

Draai de sla of groente in een simpele handbeweging droog De losse delen zijn vaatwasmachinebestendig Handig vocht uitlaatsysteem in de deksel

Minpunt:

Maximale inhoud van 3 liter

Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Specificaties

  • Merk: Gefu
  • Merk: Gefu
  • EAN: 4006664281706
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen

Reviews

Gesponsorde producten