Sleep Comfy - Ergo Travel Serie - Luxe Reiskussen - Traagschuim - Zwart - Memory Foam- Vliegtuig Auto Thuiswerken

4075968
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Sleep Comfy - Ergo Travel Serie - Luxe Reiskussen - Traagschuim - Blauw - Memory Foam- Vliegtuig Auto Thuiswerken Sleep Comfy - Ergo Travel Serie - Luxe Reiskussen - Traagschuim - Bordeaux - Memory Foam- Vliegtuig Auto Thuiswerken Sleep Comfy - Ergo Travel Serie - Luxe Reiskussen - Traagschuim - Grijs - Memory Foam- Vliegtuig Auto Thuiswerken Sleep Comfy - Ergo Travel Serie - Luxe Reiskussen - Traagschuim - Oranje - Memory Foam- Vliegtuig Auto Thuiswerken Sleep Comfy - Ergo Travel Serie - Luxe Reiskussen - Traagschuim - Zwart - Memory Foam- Vliegtuig Auto Thuiswerken
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sleep-Comfy
4,5 Sterren
Sleep Comfy - Ergo Travel Serie - Luxe Reiskussen - Traagschuim - Zwart - Memory Foam- Vliegtuig Auto Thuiswerken
34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Sleep Comfy Reis Kussen: Uw ticket voor eersteklas comfort, altijd en overal.

Wie zei dat je op reis geen eersteklas comfort kunt hebben, heeft duidelijk nog geen kennis gemaakt met ons Sleep Comfy Travel Pillow. Dit compacte wonder van 30x28x12 cm is uw ticket voor eersteklas comfort in elke reisklasse. En het is op een missie om de manier waarop u onderweg slaapt te veranderen.

Stel je het meest comfortabele kussen voor waar je ooit je hoofd op hebt gelegd. Stel u voor dat het zich als een droom naar uw nek en schouders vormt. Zo voelt ons Sleep Comfy reiskussen. Gemaakt van hoogwaardig traagschuim, is het als een 5-sterren hotel spa voor uw nek en schouders, en zegt "tot ziens" tegen stijfheid en ongemak, ongeacht hoe lang u onderweg bent of in de lucht, of op het spoor!.

Maar comfort gaat niet alleen over hoe een kussen aanvoelt - het gaat ook over de aanraking. Daarom is ons Sleep Comfy Travel Pillow voorzien van een fluwelen hoes die net zo zacht en uitnodigend is als een warme knuffel. Het is het soort zachtheid waarin u kunt wegzakken, terwijl uw nek in een ontspannen en natuurlijke positie blijft.

Qua stijl hebben we ook iets voor u. Met een breed scala aan kleuren - blauw, bordeaux, zwart, grijs, oranje en loden groen - is er een Sleep Comfy Travel Pillow voor elke reisoutfit, stemming en voorkeur. Waarom opgaan in de massa als je ook kunt opvallen, toch?

Laten we het nu hebben over reinheid. We weten allemaal hoe belangrijk dat is, vooral als u reist. Daarom is de fluwelen hoes van ons reiskussen niet alleen superzacht, maar ook gemakkelijk afneembaar en wasbaar in de machine. U kunt hem dus zo in de was gooien en hij is weer fris en klaar voor uw volgende avontuur.

Met het Sleep Comfy reiskussen wordt elke reis een plezier. Het is meer dan alleen een kussen; het is uw trouwe reisgenoot, klaar om uw comfort te garanderen, waar u ook naartoe gaat.

30+ jaar ervaring in de productie van traagschuim!

Sleep Comfy is een merk gewijd aan het verlichten van onaangename pijnen tijdens het slapen en reizen door de ontwikkeling van traagschuim technologie en andere ontwikkelingen. Als Sleep Comfy streven wij ernaar u de meest effectieve manieren te bieden om uw fysieke ongemakken te verlichten en uw welverdiende comfort te herstellen.

Het beste traagschuim kussen met verschillende smaken. Ooit.

Naast dat het kussen goed is voor de gezondheid, is het ook zeer comfortabel. Dit komt vooral door de ultrazachte eigentijdse buitenhoes, die bijdraagt aan het algehele comfort.

Bestel het Sleep Comfy Comfort Travel Pillow / Nekkussen vandaag nog en probeer dit kussen om een betere slaap te ervaren als nooit tevoren. Na een goede nachtrust wil je nooit meer ergens anders heen!

Specificaties

  • Merk: Sleep Comfy
  • EAN: 8720813990603
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten