Sleutelrekje met vakje Bamboe Zwart - 18 x 3 x 9,5 cm

4502378
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het Sleutelrekje met vakje in Bamboe Zwart – 18,5 x 3 x 8,5 cm is een stijlvol en functioneel organisatieaccessoire dat een vleugje elegantie aan jouw interieur toevoegt. Dit slim ontworpen sleutelrekje is de perfecte oplossing om jouw sleutels georganiseerd te houden en tegelijkertijd een handig vakje te bieden voor kleine voorwerpen zoals post, notities of zelfs een telefoon.

Kenmerken:

Materiaal: Dit sleutelrekje is gemaakt van hoogwaardig bamboe in een prachtige zwarte afwerking. Bamboe is niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk, waardoor het een geweldige keuze is voor bewuste consumenten. Afmetingen: Met een compacte afmeting van 18 x 3 x 9,5 cm past dit rekje gemakkelijk in elke ruimte zonder veel ruimte in beslag te nemen. Sleutelhaken: Het rekje is voorzien van meerdere stevige sleutelhaken, zodat je al jouw sleutels netjes kunt ophangen. Nooit meer zoeken naar verloren sleutels! Handig vakje: Het handige vakje aan de voorkant is ideaal voor het opbergen van kleine voorwerpen zoals notities, memo’s, pennen of zelfs je telefoon. Het houdt je belangrijke items binnen handbereik. Wandmontage: Dit sleutelrekje kan eenvoudig aan de muur worden gemonteerd met de meegeleverde bevestigingsmaterialen, waardoor het een praktische en ruimtebesparende oplossing is.

Dit Sleutelrekje met vakje in Bamboe Zwart is niet alleen functioneel, maar ook een mooie aanvulling op jouw huisinrichting. Het strakke ontwerp past bij verschillende interieurstijlen en helpt je om georganiseerd te blijven. Of het nu in de hal, keuken of kantoor is, dit rekje zal je dagelijkse routine vereenvoudigen. Bestel vandaag nog en geniet van de voordelen van een opgeruimd en georganiseerd leven!

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097354784742
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Bamboe
  • Afmeting (cm): 18x3x9,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten