Smart luchtreiniger Trebs Wit

3624082
223.95
Je kunt 44 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 44 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
Smart luchtreiniger Trebs Wit
223.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voorzie je huis van gezonde lucht met de Trebs 49200 slimme luchtreiniger. De verviervoudigd beschermende HEPA H13 filter verwijdert 99,97% van allergieën, pollen, stof, virussen en bacteriën in de lucht. Hierdoor haal je opgelucht adem in huis, ook bij allergie- of astma klachten.

De Clean Air Delivery Rate (CADR) is 400 m³/h, waardoor hij geschikt is voor ruimtes van 50 tot 77 m². De luchtreiniger heeft een schone lucht (PM2.5) indicator die de resultaten via heldere kleuren weergeeft. 

De HEPA- en koolstoffilter zorgen ervoor dat dat astmaklachten verlicht worden en door het UV-licht worden tot 99% van de bacteriën effectief gedood. Daarnaast beschikt de luchtreiniger over een antibacteriële coating en groot deeltjesfilter. Je kunt deze filter vervangen na een periode van intensief gebruik met de Trebs 49201.

Slim met de Smart Life App

De Trebs 49200 is een slimme luchtreiniger die kan werken met andere slimme apparaten via de Smart Life App of Tuya app. Deze zijn gratis te downloaden voor alle iOS en Android apparaten. Alle producten die met Smart Life werken kunnen worden beheerd met één enkele app. Verder kan dit slim apparaat ook gebruikt worden in home automation scenario's. Stel vooraf acties in bij mogelijke scenario's, die automatisch geactiveerd worden wanneer een scenario plaatsvindt Stel dat een slimme sensor een bepaalde waarde registreert, dan kan dit de trigger zijn voor de luchtreiniger om automatisch aan te gaan. Verder is de Trebs 49200 ook te gebruiken met voice assistenten Amazon Alexa en Google Home.

Je wilt de luchtreiniger uiteraard ook in de nacht kunnen gebruiken. Daarom heeft hij een extreem laag geluidsniveau (35dB, fluisterstil) slaapstand, zodat je geen geluidsoverlast hebt.

Het design is modern en de luchtreiniger beschikt over een kinderslot. Zo is de luchtreiniger van alle gemakken voorzien en zuivert hij de lucht in je huis optimaal.

Wat zit er in de doos?

  • Trebs 49200
  • Hepa Filter met antibacteriële coating
  • Handleiding NL / EN / DE / FR / ES / IT / SE / TR

Productspecificaties

  • Merk: Trebs
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 8712412592975
  • Vermogen (Watt): 48.0
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 30,3x27x49,7 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten