Soldeermat Blauw Siliconen 45x30 cm

4214872
22.50
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
Soldeermat Blauw Siliconen 45x30 cm
22.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek onze innovatieve blauwe soldeermat, de perfecte partner voor het repareren en onderhouden van jouw schoenen. Deze hoogwaardige siliconen soldeermat is ontworpen om jouw schoenreparaties soepeler, efficiënter en leuker te maken. Laat je niet langer beperken door onhandige en onpraktische werkoppervlakken. Met deze soldeermat wordt schoenenreparatie een eenvoudige en plezierige taak.

Kwalitatief goed materiaal
Onze soldeermat is gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal dat duurzaam en slijtvast is. Dit zorgt ervoor dat de mat bestand is tegen dagelijks gebruik en jouw schoenenreparaties lang meegaan.

Eenvoudig in gebruik
Dankzij het slimme ontwerp is deze soldeermat zeer eenvoudig in gebruik. Leg simpelweg jouw schoenen op de mat en begin met repareren. Geen gedoe meer met het vasthouden van schoenen terwijl je werkt, waardoor je efficiënter kunt werken.

Warmtebestendig
De soldeermat is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je veilig en zonder zorgen kunt solderen of andere warmtebehandelingen kunt uitvoeren aan jouw schoenen.

Magnetische elementen voor schroefjes
Verlies nooit meer schroefjes! De soldeermat is voorzien van magnetische elementen die ervoor zorgen dat schroefjes en kleine metalen onderdelen op hun plaats blijven. Hierdoor kun je georganiseerd werken en kostbare tijd besparen.

Extra groot formaat; 45x30 cm
Met een ruim formaat van 45x30x1 cm biedt deze soldeermat voldoende ruimte om aan jouw schoenen te werken. Of je nu bezig bent met het vervangen van een zool of het repareren van een hak, deze mat geeft je de nodige ruimte om comfortabel te werken.

Schroevendraaierhouders ingebouwd
Nooit meer zoeken naar jouw schroevendraaier! Onze soldeermat heeft handige ingebouwde schroevendraaierhouders, zodat je altijd jouw gereedschap bij de hand hebt en efficiënt kunt werken.

Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, en kies voor onze soldeermat voor schoenen. Of je nu een professionele schoenmaker bent of gewoon jouw schoenen thuis wilt repareren, deze soldeermat zal je helpen om het werk snel en probleemloos uit te voeren.

Specificaties:
- Kleur: Blauw
- Materiaal: Siliconen
- Afmetingen (lxbxh): 45 cm x 30 cm x 1 cm
- Gewicht: 300 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700571
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten