Solis 4 in 1 Table Grill 790 - Gourmetstel 3 personen - Grill

2591418
133.99
Je kunt 26 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 26 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
KoopjeXL
3,3 Sterren
Solis 4 in 1 Table Grill 790 - Gourmetstel 3 personen - Grill
133.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Solis 4 in 1 Table Grill

De Solis 4 in 1 Table Grill 790 is een raclette, tafelgrill, mini-wok en pannenkoekenpan in 1. Deze grill is perfect voor een gezellige avond met vrienden en familie: er is voor ieder wat wils.

Waarom de 4 in 1 Table Grill?
+ Traploze temperatuurregelaar
+ 4 bereidingsmogelijkheden
+ Beschikt over anti-aanbaklaag
+ Handige koudzone

Goed om te weten
- Indicatielampje geeft aan wanneer de grill gereed is voor gebruik

Eén grill, 4 mogelijkheden
De Solis Table Grill 4 in 1 is een multifunctioneel apparaat waarmee funcooking een geheel nieuwe dimensie krijgt. De grilloppervlakte van deze grill is 42 x 13 cm. Je kunt deze tafelgrill gebruiken voor het traditionele racletten of gourmetten, het grillen en/of wokken van vlees, vis en groente en zélfs het bakken van kleine crêpes! Van jong tot oud; met deze tafelgrill gaat iedere eter met een goed gevulde maag van tafel.

Accessoires
Bij een multifunctioneel apparaat als de Solis Table Grill 4 in 1 ontvang je natuurlijk meerdere, passende pannetjes. Zo krijg je 3 wokpannetjes, 3 pannetjes voor raclette of gourmetten en 3 bijbehorende spatels bij deze grill. Dankzij de anti-aanbaklaag op zowel de grillplaat als in de pannetjes, blijven er - ook zonder het toevoegen van boter en/of olie - geen voedingsresten achter. De temperatuurregelaar (draaiknop) aan de voorzijde van het apparaat is uitgevoerd met duidelijke indicatielampjes, waarbij rood weergeeft dat het apparaat aan het opwarmen is en groen dat het apparaat gebruiksklaar is.

Wokken, grillen, gourmetten, racletten én crêpes bakken >
Met de veelzijdige grillplaat kun je werkelijk alle kanten op. De grillplaat is zelfs omkeerbaar! De ene zijde van de grillplaat bestaat voor de helft uit een geribbelde- en voor de andere helft uit een gladde plaat. De geribbelde plaat is ideaal voor het grillen van bijvoorbeeld een heerlijk stukje zalm of een kleine hamburger. Op de gladde plaat kun je jouw producten op ‘gewone wijze’ bakken. Wanneer je de (nog koude of afgekoelde) grillplaat omdraait, ontdek je een plaat met cirkelvormen. Deze vormen zijn ideaal voor het bakken van crêpes en je kunt hier de wokpannetjes op plaatsen. Deze pannetjes kun je, net zoals de raclettepannetjes, plaatsen op de etage onder de grillplaat: de koudzone. Tijdens de eetpauzes plaats je de hete pannetjes eenvoudig in deze separate zone aan de onderzijde van het apparaat.

Zwitserse kwaliteit
Eet je graag met een groot gezelschap? Geen probleem! Door twee, of maximaal drie, van deze tafelgrills aan elkaar te kun je met een grote groep aan tafel schuiven. Met een gewicht van nauwelijks 2,5 kilo is het apparaat moeiteloos te vervoeren. Natuurlijk is het apparaat ook individueel perfect te gebruiken. Waar je ook eet, met de Solis Table Grill 4 in 1 geniet je overal van de vertrouwde, Zwitserse kwaliteit.

In de verpakking:
- Solis 4 in 1 Table Grill
- 3 wokpannetjes
- 3 gourmetpannetjes
- 3 spatels

Specificaties

  • Merk: Solis
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Solis 4 in 1 Table Grill 790 tafelgrill, Inclusief 3 wokpannetjes, 3 raclettepannetjes en 3 spatels
  • EAN: 7611210977452
  • BPA-vrij: Ja
  • Type plaat (gourmetset /steengrilset): Combinatie bak- en grillplaat
  • Maximaal aantal personen: 3
  • Vermogen (Watt): 650.0
  • Afmeting (cm): 44,5x15,5x15 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 5.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten