Solis Swiss Perfection 360º ionicPRO 440 - Haardroger - Föhn - Zwart

3618708
129.90 109.90
Je kunt 21 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 21 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Solis-of-Switzerland
3,9 Sterren
Solis Swiss Perfection 360º ionicPRO 440 - Haardroger - Föhn - Zwart
129.90 109.90
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Swiss Perfection 360º ionicPRO

Ben je op zoek naar een solide en krachtige haardroger? Dan zit je hier goed! Met 50% meer luchtdruk en een 40% grotere luchtstroom dan vergelijkbare haardrogers, is deze föhn zelfs geschikt voor vol en dik haar. Dankzij de IonicPRO technologie is jouw haar heel snel droog. Het zorgt ook voor een natuurlijke glans.

Waarom de Swiss Perfection 360º ionicPRO?
+ IonicPRO technologie
+ 360º graden snoer
+ Geschikt voor alle haarsoorten
+ Koude lucht functie
+ Inclusief stylingmondstuk

Goed om te weten:
- Geen softstyler inbegrepen

IonicPRO technologie
De Swiss Perfection 360º ionicPRO föhn beschikt over de IonicPRO technologie. Dankzij deze technologie is jouw haar snel droog. Door het haar te omhullen met ionen - wat bij deze technologie gebeurt - wordt het haar gladder en krijgt het een gezonde glans. Dof en pluizig haar na het gebruik van een föhn behoort tot het verre verleden met deze in Zwitserland ontworpen haardroger. De Swiss Perfection 360º ionicPRO straalt 8 keer meer ionen uit dan vergelijkbare haardrogers.

Geschikt voor alle haarsoorten
De Swiss Perfection 360º ionicPRO föhn produceert maar liefst 50% meer luchtdruk en 40% meer lucht dan vergelijkbare professionele haardrogers. Hierdoor is deze föhn geschikt voor alle haarsoorten: van fijn en dun tot heel zwaar en dik haar. Dit wordt mogelijk gemaakt door de krachtige 2.300 watt AC-motor.

360º draaibaar snoer
Het 360º-snoer voorkomt dat het snoer in de knoop raakt of beschadigt. Daarnaast maakt dit snoer het makkelijk om het haar rondom het hoofd te stylen. Zo heb je ultieme bewegingsvrijheid tijdens het drogen van jouw haar! Het snoer is ook nog eens 3 meter lang. Dit geeft je alle ruimte om jouw haar te drogen.

Ultieme precisie
Bij aanschaf van de Swiss Perfection 360º ionicPRO ontvang je een separaat stylingmondstuk waarmee je individuele haarlokken kunt drogen. Met de twee verschillende snelheden en drie warmtestanden is het echte precisiewerk geen probleem voor deze föhn. Je gebruikt de Solis Swiss Perfection 360º ionicPRO precies zoals jíj dat wenst.

Volume en elasticiteit
Met het gebruik van de koude lucht knop voeg je in een handomdraai meer volume en elasticiteit toe aan het haar. Dankzij de temperatuurwisseling (van warme naar koude lucht) sluiten de haarschubben, waardoor de gecreëerde look behouden blijft. Met deze professionele haardroger ga je elke dag met een prachtig kapsel de deur uit. Dat willen we allemaal, toch?

In de verpakking:

  • Swiss Perfection 360º ionicPRO 440 Zwart
  • Stylingmondstuk

Productspecificaties

  • Merk: Solis
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 7611210968122
  • Model: 440
  • Vermogen (Watt): 2300.0
  • Koude stand: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 21,6x8,8x26,1 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 530.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten