Solis Twist Air 7220 - Luchtbevochtiger - Humidifier - Wit

4627679
149.90 109.00
Je kunt 21 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Solis-of-Switzerland
3,9 Sterren
Solis Twist Air 7220 - Luchtbevochtiger - Humidifier - Wit
149.90 109.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Solis Twist Air

Droge lucht in de kamer? Dat is verleden tijd met de Solis Twist Air. Deze luchtbevochtiger heeft verschillende snelheden en is geschikt voor kamers van 44 m3/105 m3.

Waarom de Twist Air?
+ 4 verschillende snelheden
+ Ruim waterreservoir
+ Bevochtigingsvermogen van 300 ml per uur
+ Makkelijk te bedienen

Goed om te weten
- Geen bevochtigingsmat inbegrepen

Bestrijding tegen droge lucht
Droge kamerlucht droogt de slijmvliezen uit, wat op zijn beurt verkoudheid, luchtweginfecties en hoofdpijn kan veroorzaken. Ook vermoeidheid, concentratieproblemen, broze lippen en droge ogen zijn vaak een gevolg van te droge kamerlucht. Een lage kamerluchtvochtigheid is ook voor allergische personen, huisdieren en huisplanten een belasting. Daarnaast raken muziekinstrumenten ontstemd en de stofontwikkeling en elektrostatische lading van textiel met plastic vezels worden versterkt. Met de Solis Twist Air luchtbevochtiger heb je een goede keuze gemaakt in de bestrijding van deze symptomen. Ideaal is een kamerluchtvochtigheid tussen 40% en 60%.

Makkelijk te bedienen
De luchtbevochtiger is eenvoudig te gebruiken en is te bedienen met contactgevoelige functieknoppen. Ook beschikt de machine over een geïntegreerde vochtigheidssensor. De speciale draaiing van het luchtafvoerrooster geneert een spiraaleffect die ervoor zorgt dat de bevochtigde lucht over de volledige ruimte wordt verspreid. De machine beschikt over een ruim waterreservoir van 2,8 liter. Als het reservoir leeg is gaat er een lampje branden. Circulerende lucht voelt koeler aan dan lucht die niet in beweging is. In de zomer is de Twist air dan ook te gebruiken als ventilator.

4 verschillende snelheden
De Twist Air heeft veel functies en voordelen, de luchtbevochtiger beschikt over vernevelingsbevochtiging met een luchtcirculatieventilator. Er zijn 4 instelbare snelheden, een automatische modus, een slaapmodus en een kleurindicatie voor een optimale kamertempratuur. De Twist Air heeft een bevochtigingsvermogen tot 300 ml per uur en is stroom besparend. De bevochtigingsmat in de luchtbevochtiger is volgezogen met water. Een ventilator trekt droge kamerlucht door de vochtige mat en bevochtigt de lucht die naar de kamerlucht wordt geleid. Naast het bevochtigingseffect wordt de lucht gelijktijdig gereinigd, wat wil zeggen dat stof en vuildeeltjes uit de lucht worden gefilterd.

In de verpakking:
- Solis Twist Air

Productspecificaties

  • Merk: Solis
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Solis Twist Air 7220 luchtbevochtiger, inclusief bevochtigingsmat en afneembaar netsnoer
  • EAN: 7611210969983
  • Inhoud waterreservoir (liter): 2.8
  • Geluidsniveau (db): 52
  • Vermogen (Watt): 12.0
  • Aantal standen: 2
  • Vochtigheid sensor: Ja
  • Aan/uit indicator: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 23x23x34 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 3.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten