Sorbo Microvezeldoek - Vaatdoeken Microvezel 40 x 40 cm - 15 stuks - Gekleurd

4056132
25.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Sorbo Microvezeldoek - Vaatdoeken Microvezel 40 x 40 cm - 15 stuks - Gekleurd
25.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak je huis in een handomdraai schoon met de Sorbo Microvezeldoek. Deze set bevat 15 gekleurde vaatdoeken van microvezel, elk met een formaat van 40 x 40 cm. Of je nu de keukentafel, het aanrecht of andere oppervlakken wilt reinigen, deze doeken zijn er perfect voor. Het bijzondere aan deze microvezeldoeken is dat ze vuil aantrekken en vasthouden, waardoor je geen schoonmaakmiddelen nodig hebt. Zelfs zonder deze middelen zorgen de doeken voor een optimaal en streeploos resultaat. De doeken zijn zowel droog als vochtig te gebruiken en hebben een diepreinigende werking. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je voor elke schoonmaakklus een andere kleur kunt gebruiken.


Pluspunten

  • Vuil aantrekkende microvezels zorgen voor een optimale reiniging zonder schoonmaakmiddelen
  • Zowel droog als vochtig te gebruiken, afhankelijk van de schoonmaakklus
  • Diepreinigende werking voor een stralend schoon resultaat
  • Handige set van 15 doeken, altijd genoeg op voorraad
  • Diverse kleuren, ideaal om per schoonmaakklus een andere kleur te gebruiken


Gemak van de Sorbo Microvezeldoek

De Sorbo Microvezeldoek is ontworpen om het schoonmaken gemakkelijker te maken. Dankzij de unieke structuur van de microvezels, trekken ze het vuil aan en houden ze het vast. Hierdoor heb je geen schoonmaakmiddelen nodig, wat je tijd en geld bespaart. Bovendien zorgen de microvezels voor een prachtig schoon en streeploos resultaat, zelfs bij een lage wrijfdruk. Deze doeken zijn dan ook perfect voor de snelle schoonmaak van bijvoorbeeld het aanrecht of de keukentafel.


Verschillende toepassingen

De Sorbo microvezeldoekjes zijn zeer veelzijdig in gebruik. Ze zijn droog te gebruiken om stof en licht vuil op te nemen, maar ook vochtig voor het opnemen van vet. De doeken zijn overal in huis te gebruiken, van de keuken tot de badkamer en van de woonkamer tot de slaapkamer. Bovendien zijn de verschillende kleuren handig om voor specifieke schoonmaakklussen te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een kleur toewijzen aan het schoonmaken van de keuken, en een andere kleur voor de badkamer.


Specificaties

  • Product: Sorbo Microvezeldoek Aantal: 15 stuks Kleur: Diverse kleuren Afmeting: 40 x 40 cm Materiaal: Microvezel Toepassing: Voor het reinigen van diverse oppervlakken Gebruik: Zowel droog als vochtig te gebruiken Extra: Geen schoonmaakmiddelen nodig Extra: Diepreinigende werking


Productspecificaties

  • Merk: Sorbo
  • EAN: 8720589394001
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Microvezel
  • Afmeting (cm): 40x40 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten