Spear & Jackson – Spade – Sovereign – Gehard staal – Essenhouten steel – 85 cm

3492139
46.95
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Synx-Store
3,1 Sterren
Spear & Jackson – Spade – Sovereign – Gehard staal – Essenhouten steel – 85 cm
46.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Laat je tuingereedschap bestand zijn tegen zware grondsoorten. Deze Spear & Jackson spade is met een smal werkblad geschikt om ook te spitten in klei en leem. Om de scherpe snede langer te behouden, is de spade met epoxy gecoat. Epoxy geeft deze spade een hogere duurzaamheid, door slijtvastheid en de bescherming tegen vuil en vocht. Hierdoor ervaar je nog lang dat het geharde stalen werkblad scherp blijft. Zeker voor het spitten in zware grond, is een scherp werkblad een factor die het werk een stuk aangenamer maakt. Het werkblad is 16 centimeter breed en 27,5 centimeter lang.

Comfortabel spitten
Om de zware klus langer zonder fysieke ongemakken vol te houden, is een juiste werkhouding belangrijk. De steellengte van 85 centimeter sluit bij je aan als je rechtop kan blijven staan wanneer de spade bijna recht in de grond staat. Wanneer je de schacht bij de greep naar achteren trekt, buig je door je knieën. Til daarna de spade weer op door je knieën weer te strekken. Door het smalle werkblad sluit deze spade nog beter aan op werkzaamheden in zware grond.

Spade sterker door zwanenhals
Als hovenier, agrariër of tuinier wil jij kunnen vertrouwen op de degelijkheid van je materiaal. Deze sterke essenhouten steel is gewaxt, waardoor het hout bestand is tegen de aantasting van vuil en vocht. Daar komt bij dat het essenhout diep in de zwanenhals van de spade is bevestigd. Hierdoor kan de spade probleemloos de impact aan van zware grondsoorten. Bovendien zet je de spade door deze extra stevigheid ook in bij het ontwortelen van planten en bomen. Heb je hier extra druk bij nodig? Gebruik dan de functionaliteit van de T-greep om met de ene hand druk te zetten op de kruk en met de andere hand zet je druk halverwege de steel.

Belangrijkste voordelen van de Spear & Jackson spade

• Sterk werkblad van gehard staal met epoxy coating
• Zwanenhals zorgt voor extra stevigheid
• Met T-greep om extra druk te zetten

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • Garantietermijn: 10 jaar
  • EAN: 5012095009689
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 7x16x119 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten