Spuitverf Antraciet Hoogglans - Sneldrogende Spuitlak - Geschikt voor Binnen en Buiten - Inhoud 400ml

4055980
12.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Spuitverf Antraciet Hoogglans - Sneldrogende Spuitlak - Geschikt voor Binnen en Buiten - Inhoud 400ml
12.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de kracht van de Antraciet Hoogglans Spuitverf, een sneldrogende spuitlak die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Met een inhoud van 400ml, is deze spuitverf ideaal voor het verven van diverse materialen en objecten. De hoogwaardige kwaliteit zorgt voor een kras-, schok- en stootvast resultaat. Breng een vleugje leven in je omgeving met deze antraciet hoogglans spuitverf!


Pluspunten

- Sneldrogend: klaar voor gebruik in slechts 10 minuten. - Veelzijdig: bruikbaar op alle soorten materialen. - Kwaliteit: biedt een kras-, schok- en stootvaste afwerking. - Groot volume: met een inhoud van 400ml, genoeg voor meerdere toepassingen. - Geschikt voor binnen en buiten: gebruik het waar je maar wilt.

Sneldrogende Formule

De Antraciet Hoogglans Spuitverf heeft een sneldrogende formule. Dit betekent dat de verf stofdroog is in slechts 10 minuten. Dit bespaart je veel tijd en stelt je in staat om snel verder te gaan met je project.


Breed Inzetbaar

Deze spuitverf is niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten. Het is een perfecte keuze voor het verven van verschillende soorten materialen en objecten. Of je nu meubels, decoratieve items of zelfs buitenobjecten zoals hekken en schuren wilt verven, deze spuitverf heeft je gedekt.


Specificaties

- Soort verf: Spuitverf - Kleur: Antraciet Hoogglans - Droogtijd: Stofdroog in 10 minuten - Inhoud: 400ml - Toepassing: Geschikt voor binnen- en buitengebruik - Eigenschappen: Kras-, schok- en stootvast Let op: zorg ervoor dat je de juiste veiligheidsmaatregelen neemt bij het gebruik van spuitverf. Het is aanbevolen om een masker en handschoenen te dragen, bij voorkeur de gele huishoudhandschoenen van Sorbo in maat M, om jezelf te beschermen tijdens het spuitproces. Houd er ook rekening mee dat de uiteindelijke kleur van de verf kan variëren afhankelijk van het oppervlak waarop het wordt aangebracht en de lichtomstandigheden. Probeer altijd eerst op een onopvallende plek om te zien of het resultaat naar wens is.

Productspecificaties

  • Merk: Sorbo
  • EAN: 8710259020071
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten