Spy Camera Pro 1080P Full HD met Nightvision incl. 32GB SD kaart - Beveiligingscamera - Verborgen camera

4454549
79.95 69.95
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gadgetwinkel
4,4 Sterren
Spy Camera Pro 1080P Full HD met Nightvision incl. 32GB SD kaart - Beveiligingscamera - Verborgen camera
79.95 69.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben je vaak van huis en wil je altijd op de hoogte blijven van wat er in jouw huis gebeurt? Dat is mogelijk met de Gadgetplace Spy Camera Pro! Zodra je de camera éénmalig met WIFI hebt geïnstalleerd is het op elk moment mogelijk om live mee te kijken vanaf jouw locatie. De Spy Camera Pro heeft een extra sterke batterij die wel 1 maand meegaat en wordt geleverd met een gratis 32GB micro SD kaart. Hierdoor mis je geen enkel moment en ben je overal van op de hoogte!

Pro versie

Dit 2022 model Spy Camera komt met extra nauwkeurige bewegingsdetectie en nieuwe geavanceerde laagverbuikmodus waarbij het apparaat zelf in standby modus kan gaan als er geen beweging wordt gedetecteerd. De 2600mAh batterij is gemiddeld 500% sterker dan de meeste Spy Camera's op de markt en met de laagverbruikmodus kan het gemakkelijk 1 tot 3 maanden gebruikt worden zonder opnieuw te hoeven opladen. De Spy Camera komt met gratis statief en muurbevestiging, is erg makkelijk te configureren en maakt gebruik van een zeer gebruiksvriendelijke App.

1080P Full HD verborgen mini-camera met geluidsopname

Een superkleine compacte en draagbare spycamera (Slechts 4x4 cm klein), die heel gemakkelijk overal te verbergen is. De 1080P beeldkwaliteit en 150° groothoeklens kunnen heldere full HD video-opnames met audio opnemen zodat je elke situatie duidelijk kunt zien en volgen wanneer je weg bent, zelfs in het donker van de nacht.

Ingebouwde batterij en 24/7 continu opnames

De mini spycamera heeft een hoogwaardige oplaadbare batterij van 2600 mAh, die ongeveer 9 à 10 uur aan een stuk door, draadloos kan opnemen nadat deze volledig is opgeladen. De spycamera ondersteunt ook opnames tijdens het opladen, je kunt hem via een stopcontact of powerbank aansluiten zodat de camera altijd aan het filmen is en je nooit meer iets belangrijks mist.

Verder heeft de spy cam ook een laagverbuikmodus. In deze modus kan de spy camera met 10 bewegingsdetecties per dag ongeveer 1 maand gebruikt worden, zonder te hoeven opladen. Met minder bewegingsdetecties kan de spy camera het wel 3 maanden volhouden met één volle batterij.

Beveiligingscamera met livestream

Doordat je met je smartphone ook kan meekijken vanuit je mobiele verbinding is deze spycam ideaal om te gebruiken als beveiligingscamera. Installeer de spycam simpelweg één keer via de app en je kan waar je ook bent en wanneer je maar wilt de camerabeelden in de gaten houden en opnemen met de meegeleverde SD kaart. Met de bijgeleverde camerastatief en muurbevestiging is de camera altijd op goede plek te plaatsen.

Infrarood-nachtzicht zonder oplichtende lampjes

De nachtzicht van de verborgen spy camera wordt automatisch ingeschakeld in het donker. Het infraroodlicht is tijdens de nightvision modus niet zichtbaar tijdens het opnemen en zelfs het indicatielichtje achterop de camera is via de app uit te schakelen. Dit biedt een gerustgevend en heldere kijkervaring.

Opslaan van opnames met micro SD, lokaal op de app of in de Cloud

Je kunt ervoor kiezen om alleen livestream te kijken zonder opnames op te slaan of om met de bijgeleverde micro SD kaart opnames op te slaan (dit is uit te breiden naar maximaal 128GB) of lokaal op de app. Deze mogelijkheden zijn allemaal gratis te gebruiken.

PIR bewegingsdetectiewaarschuwing en monitor meerdere plaatsen

Met de geavanceerde PIR bewegingsdetectie kan elke potentieel gevaarlijke actie en geluid in jouw huis of bedrijf nauwkeurig worden geïdentificeerd en onmiddellijk naar je mobiele telefoon worden gestuurd zodat je je geen zorgen hoeft te maken wanneer je weg bent. De PIR bewegingsdetectie is nauwkeuriger en verlaagd het aantal valse meldingen met 90%.

Zodra de spycam beweging detecteert krijg je een nofiticatie op je smartphone. De spycam maakt tijdens deze detectie voor 15 seconden (In de app aan te passen) een opname en slaat deze lokaal of op de micro SD kaart op zodat je het altijd terug kan bekijken.

De Spy Camera ondersteunt daarnaast ook meerdere mobiele telefoons om tegelijkertijd mee te kijken met 1 spycam. Ook is het mogelijk om tot 4 Gadgetplace spycamera's aan de app toe te voegen om tegelijk te bekijken en verschillende locaties in de gaten te houden.

Productspecificaties

  • Merk: Gadgetplace
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720256611233
  • Te bedienen via mobiele app: Ja
  • Buiten / binnengebruik: Binnen en buiten
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Afmeting (cm): 4,2x4x4,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 243.0
  • Camera resolutie: 1920 x 1080

Beoordelingen

Gesponsorde producten