Strex 3-in-1 Draadloze Oplader - Wireless Charger - 15W Fast Charger - Oplaadstation Met Snellader Geschikt Voor

4347479
34.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SBD Trading B.V.
4,3 Sterren
Strex 3-in-1 Draadloze Oplader - Wireless Charger - 15W Fast Charger - Oplaadstation Met Snellader Geschikt Voor
34.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met dit krachtige, compacte en draadloze laadstation van Strex laad jij eenvoudig meerdere apparaten tegelijk draadloos op. Niet alleen je smartphone, maar ook je smartwatch en Airpods laden met 15W snel én veilig op met de 3-in-1 draadloze oplader. Dankzij de handige LED-indicatie kun je in één oogopslag zien of de geplaatste apparaten al vol zijn.

3 apparaten tegelijkertijd opladen
Met het draadloze 3-in-1 oplaadstation van Strex laad je niet één, maar drie apparaten tegelijkertijd op. Namelijk een smartphone, AirPods en een smartwatch. Ontzettend handig, want op deze manier heb je nooit meer te maken met een leeg apparaat. Plaats de smartphone horizontaal of verticaal op de draadloze oplader, klik je watch aan het magnetische laadoppervlak en leg je oordopjes neer op de daarvoor bestemde plek. Het opladen kan beginnen.

Snel, draadloos én stabiel opladen
De 3-in-1 draadloze oplader beschikt over fast charge technologie. Hierdoor laden alle apparaten razendsnel, stabiel en draadloos op. Middels de maximaal 15W oplader zijn al je apparaten razendsnel weer vol. Binnen circa 30 minuten is je apparaat alweer voor ongeveer 50% opgeladen.

Stijlvol en compact design
Door het stijlvolle en compacte design past de oplader in ieder interieur. Hiernaast beschikt hij ook over gave LED-verlichting. Is de verlichting groen? Dan staat het oplaadstation in de stand-by modus of hij laadt geen apparaat op. Is de verlichting blauw, dan houdt dit in dat er apparaten worden opgeladen. Knippert de verlichting groen en/of blauw? Dan ligt het apparaat niet goed op de oplader. Uiteraard is het ook mogelijk de verlichting uit te zetten.

Jouw voordelen
> Geschikt voor Apple & Android
> Supersnel opladen met maximaal 15W
> LED Indicatie
> Horizontaal en verticaal te gebruiken
> Telefoon, horloge & oortjes tegelijk opladen

Gemaakt van hoogwaardige materialen
De draadloze oplader is gemaakt van warmtebestendige ABS en PC materialen. Ook is de onderkant van de draadloze 3-in-1 oplader voorzien van antislip en ventilatiegaten. De draadloze lader blijft goed op zijn plek staan en eventuele warmte wordt afgevoerd. De extra veilige chipset biedt bescherming tegen overspanning, oververhitting, overladen en kortsluiting.

Geschikt voor nagenoeg alle toestellen
Alle smartphones die over draadloos opladen beschikken kunnen met deze 3-in-1 draadloze oplader opgeladen worden. Het laadstation is geschikt voor Apple iPhone, Apple Watch, Airpods en voor alle Android telefoons met draadloze oplaadfunctie.

Productspecificaties

  • Productsoort: draadloos 3-in-1 laadstation / charging dock
  • Merk: Strex
  • Geschikt voor (Apple) iPhone, Apple Airpods, Apple Watch &, Android toestellen en alle andere apparaten die draadloos opladen ondersteunen
  • Materialen: warmtebestendig ABS & PC
  • Inclusief USB-C kabel.
  • Antislip
  • LED-verlichting en laadindicatie (in/uit te schakelen)
  • Kleur: zwart
  • Gewicht: 300 gram
  • Productafmetingen: 13.6 x 10.1 x 13.6 CM

Let op: om alle apparaten tegelijkertijd snel op te laden heb je een Quick Charge 3.0 USB-C adapter van minimaal 18W nodig. Deze wordt niet meegeleverd. De USB-C kabel wordt wel meegeleverd.

Specificaties

  • Merk: Strex
  • EAN: 8720828295656
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten