Strex Draadloze Oplader 15W - Inclusief Kabel - QI Snellader - Wireless Charger - Fast Charger - LED Indicatie

4620959
17.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SBD Trading B.V.
4,3 Sterren
Strex Draadloze Oplader 15W - Inclusief Kabel - QI Snellader - Wireless Charger - Fast Charger - LED Indicatie
17.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil jij snel, veilig én draadloos je smartphone opladen? Zonder dat er kabels in de weg zitten? Dan is deze 15W draadloze oplader van Strex iets voor jou. Sluit de draadloze oplader aan door middel van de meegeleverde USB-kabel, leg jouw draadloos oplaadbare apparaat erop en het laden begint. Deze 15W wireless charger is ultradun en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen, laadt tot wel 15W en is geschikt voor alle smartphones die draadloos laden ondersteunen. Daarnaast beschikt hij over statusindicatie met LED-verlichting.

Snel opladen tot 15W met de wireless charger
De fast charger van Strex kan opladen tot wel 15W. Ondersteunt jouw apparaat opladen via 15W? Dan wordt het apparaat op de snelst mogelijke manier opgeladen. Kan jouw draadloze product alleen worden opgeladen via 5W, 7,5W of 10W? Ook dat kan: de Strex wireless charger is backwards compatibel. Weet je niet zeker hoeveel watt jouw apparaat ondersteunt, dan hoef je je geen zorgen te maken. Je plaatst namelijk je apparaat op de zwarte draadloze lader en dankzij de intelligente chip wordt jouw apparaat direct herkent.

Draadloos opladen met QI
Met deze stijlvolle 15W oplader kan je apparaten snel en draadloos opladen. Wil je jouw smartphone draadloos opladen? Dan is het belangrijk dat deze de draadloos opladen ondersteunt. Heb je een van de nieuwste modellen van bijvoorbeeld Apple, Samsung, OnePlus, Nokia, LG of Huawei? Dan is het vanzelfsprekend dat dit model over de draadloos opladen beschikt.

Oplader met LED-verlichting
Extra gaaf aan deze universele draadloze oplader van Strex, is de LED-verlichting. Is er geen appparaat geplaatst op de lader? Dan is de LED verlichting uit. Tijdens het opladen is de LED-verlichting blauw. Is je smartphone vol? Dan zie je groene verlichting. Je ziet dus precies wanneer je de smartphone weer van de Strex draadloze oplader af kan halen. Je kan je smartphone op alle manieren op de lader plaatsen. Steekt je telefoon nét iets te ver uit waardoor hij niet goed op de lader ligt? Dan zie je dat direct: de verlichting zal gaan knipperen.

Jouw voordelen
? Geschikt voor alle apparaten die draadloos opladen ondersteunen
? Tot 15W extra snel opladen
? Compact vierkant ontwerp
? Inclusief USB C kabel
? LED status indicatie

Stijlvolle en compacte draadloze oplader
Deze draadloze oplader van Strex beschikt over een stijlvol en compact uiterlijk van maar 9.5x9.5x0.5 CM. Niet alleen is hij ultradun en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen, hij staat door het luxe zwarte ontwerp prachtig binnen ieder interieur.

Eenvoudig en veilig in gebruik
De wireless charger van Strex is erg eenvoudig in gebruik te nemen. Je plugt de meegeleverde USB-C kabel in de draadloze oplader en je kan direct opladen door je smartphone of een ander draadloos oplaadbaar apparaat erop te plaatsen. Zelfs mét telefoonhoesje wordt je telefoon snel en draadloos opgeladen. Deze snellader is ook veilig in gebruik. Hij beschikt namelijk over een multi-safety beveiligingssysteem. Hierdoor zijn zowel de oplader als je smartphone beschermd tegen onder andere lekstroom, kortsluiting, oververhitting en nog veel meer.

Productspecificaties

  • Productsoort: draadloze oplader
  • Merk: Strex
  • Inclusief USB-kabel
  • Snelladen via 5W/7,5W/10W/15W
  • Intelligente apparaatherkenning
  • Ingebouwde LED-verlichting
  • Kleur: zwart
  • Gewicht: 60 gram
  • Productafmetingen: 9.5 x 9.5 x 0.5 CM

Let op! Het gebruikte apparaat moet compatibel zijn met draadloos opladen om de draadloze oplaad functie te gebruiken. Controleer de specificaties van je apparaat of raadpleeg de handleiding om te bevestigen dat het draadloos opladen ondersteunt.

Productspecificaties

  • Merk: Strex
  • EAN: 8721098880993

Beoordelingen

Gesponsorde producten