StudioKing Boomarm FBT-2200 voor C-Stand

4407277
157.47
Je kunt 31 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 31 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Fietsaccessoires
3,6 Sterren
StudioKing Boomarm FBT-2200 voor C-Stand
157.47
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De FBT-2200 van StudioKing is een boomarm welke universeel op een C-stand (statief) past. Zo hangt u eenvoudig een ledlamp, flitser of andere accessoire horizontaal boven een object. Dit is ideaal bij het gebruik boven een opnametafel of om bijvoorbeeld een richtmicrofoon boven een studio te hangen.


  • Boomarm voor horizontale positionering van lampen en accessoires
  • Uitschuifbare stang van 122 cm tot 215 cm
  • Inclusief beugel om in elke hoek te plaatsen
  • Draagvermogen van 10 kg met gevulde zandzak
  • Geschikt voor opstellingen tot 4,30 meter breed

Met de FBT-2200 van StudioKing kunt u op een eenvoudige manier een horizontale constructie creëren. Deze boomarm past op een C-stand (statief) en maakt het mogelijk om een ledlamp, flitser of andere accessoire horizontaal boven een object te hangen. Dit is handig bij het gebruik boven een opnametafel of bijvoorbeeld om een richtmicrofoon boven een studio te positioneren.

De FBT-2200 is voorzien van een uitschuifbare stang, waardoor u de lengte kunt aanpassen van 122 cm tot 215 cm. Hierdoor kunt u de lamp of accessoire precies boven het midden van opstellingen met een breedte tot wel 4,30 meter plaatsen. Met de meegeleverde beugel kunt u de boomarm in elke hoek positioneren, van bijna verticaal tot volledig horizontaal.

Om ervoor te zorgen dat uw statief niet uit balans raakt, wordt er een zandzak meegeleverd. Deze kunt u aan de andere zijde van de boomarm vastmaken en vullen met zand (of iets anders zwaars). Hierdoor heeft de boomarm een draagvermogen van maar liefst 10 kg.

Let op: het statief en de lampen/accessoires met spigot-koppeling worden niet meegeleverd. U kunt uw eigen statief gebruiken of een geschikt statief bestellen bij de optionele accessoires.

Productspecificaties

  • Merk: No brand
  • EAN: 8718127097248
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten