Sweatproof Bluetooth® oordopjes Inclusief powerbank case Lenco Zwart-Grijs

3604672
59.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Alecto-Lenco
4,2 Sterren
Sweatproof Bluetooth® oordopjes Inclusief powerbank case Lenco Zwart-Grijs
59.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Lenco EPB-160 Sweatproof Bluetooth-oordopjes zijn de ideale aanvulling op uw smartphone. Deze oordopjes zijn eenvoudig te koppelen via Bluetooth, zodat je niet alleen naar je favoriete muziek kunt luisteren, maar zelfs kunt bellen. Dit is mogelijk door de ingebouwde microfoon. Deze microfoon is geïntegreerd in de kabel van de oordopjes en wijst naar beneden. Op deze manier wordt je stem zo goed mogelijk opgepikt.

De hoofdtelefoon wordt bediend met de eenvoudige aanraaktoetsen op de kabel van de oordopjes. Deze oordopjes hebben een perfecte pasvorm en zijn daarom veilig in uw oren. Ideaal als, bijvoorbeeld, je gaat rennen. Bovendien zijn deze oortjes ook transpiratiebestendig.

De oordopjes gaan 9 uur mee! Als de energie na 9 uur opraakt, sluit dan de oordopjes aan met de micro-USB-kabel (meegeleverd) en sluit deze aan op een apparaat met USB-laadfunctie. Na 1,5 uur zijn de oordopjes weer gereed voor gebruik. Of maak gebruik van de bijgeleverde Powerbank case. Ideaal voor onderweg.

De Lenco EPB-030 sweatproof Bluetooth-oordopjes zijn een echte musthave!

Kan ik deze Bluetooth-oortelefoons meenemen tijdens het sporten?

Je kunt deze Bluetooth-oortelefoon meenemen tijdens het trainen, omdat de oordopjes transpiratiebestendig zijn. Bovendien is het in-ear-ontwerp van deze Bluetooth-oortelefoon handig voor oefeningen, omdat het niet uit je oor kan vallen. Je kunt deze hoofdtelefoons bedienen met de easy touch-knoppen op de kabel van de oordopjes.

Hoe kan ik deze hoofdtelefoon opladen?

Je kunt de oordopjes opladen in de meegeleverde draagbare powerbank case. Of met de meegeleverde micro-USB-kabel. Sluit hem aan op een apparaat met USB-laadfunctie en na 1,5 uur kun je de oordopjes opnieuw gebruiken voor wel 9 uur lang!

Kun je ook bellen met deze Bluetooth-hoofdtelefoon van Lenco?

Ja, je kunt ook bellen met deze Bluetooth-hoofdtelefoons van Lenco, omdat aan alles gedacht is met deze coole oordopjes. Er zit een microfoonopening op de kabel van de oordopjes die naar beneden is gericht om op de juiste manier alle geluiden vast te leggen tijdens het bellen.

Productspecificaties

  • Merk: Lenco
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8711902042358
  • Kabellengte (cm): 30
  • Kleur: Grijs
  • Bluetooth bereik (in meters): 10.0
  • Bluetooth versie: Bluetooth 5.0
  • Gebruikstijd accu (in minuten): 540
  • Oplaadbaar: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten