Synx Tools landhak 12cm - hak - tuingereedschap - bodembewerkers - met steel 130cm

4399134
44.95
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Synx-Store
3,1 Sterren
Synx Tools landhak 12cm - hak - tuingereedschap - bodembewerkers - met steel 130cm
44.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Synx Tools Landhak van 12 centimeter is een onmisbaar gereedschap voor tuiniers en grondwerkers die op zoek zijn naar precisie en efficiëntie bij bodembewerking. Deze hoogwaardige landhak is ontworpen om je te helpen bij het bewerken, egaliseren en onderhouden van tuinbedden en grondgebieden met gemak en nauwkeurigheid.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Hoogwaardig materiaal: De Synx Tools Landhak is vervaardigd uit duurzaam staal dat bestand is tegen slijtage en corrosie. Deze constructie zorgt voor langdurig gebruik en betrouwbare prestaties, seizoen na seizoen.

  2. Veelzijdigheid: Met een werkbreedte van 12 centimeter is deze landhak perfect geschikt voor verschillende toepassingen, zoals het doorbreken van harde grond, het verwijderen van onkruid en het egaliseren van de bodem.

  3. Precisie en controle: Hak is geschikt voor het verwijderen van zwaar onkruid met name in kleigrond, zonder dat u de wortels van de omliggende bomen en planten beschadigt.

  4. Comfortabele handgreep: De ergonomische handgreep biedt een comfortabele grip en minimaliseert vermoeidheid, zelfs tijdens langdurig gebruik. Hierdoor kun je met precisie werken.

  5. Compact en handzaam: Dankzij het compacte ontwerp is de Synx Tools Landhak eenvoudig op te bergen en handig mee te nemen naar elke tuinklus.

Of je nu een enthousiaste tuinier bent die zijn tuinbedden wil perfectioneren of een professionele grondwerker die efficiëntie en precisie eist, de Synx Tools Landhak van 12 centimeter staat voor je klaar. Voeg deze hoogwaardige landhak toe aan je gereedschapscollectie en bereid je voor op verbeterde bodemkwaliteit en een beter beheerde tuin. De Synx Tools Landhak 12cm is de sleutel tot een gezonde en bloeiende tuin.

Specificaties

  • Merk: Synx Tools
  • Garantietermijn: 3 maanden
  • EAN: 8720634778565
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 140x12x7 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten