Tala - Bijenwas Refresh Kit, 60 Gram - Tala

3770507
13.26
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Tala - Bijenwas Refresh Kit, 60 Gram - Tala
13.26
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bijenwas Refresh Kit, 60 Gram - Tala

Wanneer je al een lange tijd gebruikt maakt van de bijenwas wraps, sandwich zakjes en vershoudrollen van Tala zul je merken dat de waslaag na ongeveer een jaar zo goed als verdwenen is. Gelukkig hoef je ze nu niet weg te gooien! Met deze handige bijenwas refresh kit kun je ze weer van een nieuwe laag was voorzien. De kit bestaat uit 12 blokjes welke zijn gemaakt van bijenwas met hars en jojoba olie. Ze zijn biologisch, duurzaam, antibacterieel, voedselveilig en makkelijk in gebruik. Je zult zien dat al je wraps, zakjes en vershoud rollen na het gebruik van deze kit weer zo goed als nieuw zijn en er weer een jaar tegenaan kunnen.

Hoe werkt het:

  1. Zet een strijkplank klaar, leg hier een oude theedoek op ter bescherming en verwarm een strijkijzer voor. Leg een stuk bakpapier op de theedoek, gevolgd door het product die je wilt verversen en zorg ervoor dat deze niet buiten de randen van het bakpapier uit komt.
  2. Neem een blokje was en verdeel hier kleine stukjes van over het product. Dit gaat het makkelijkste met een fijne rasp. Je hebt maar een klein beetje nodig voor een dunne laag. Leg nu nog een stuk bakpapier over het product heen.
  3. Verwarm de was nu voorzichtig met het strijkijzer en beweeg hem goed heen en weer om de was over het hele product te verdelen. Laat hem niet te lang op één stuk staan. De was smelt namelijk al heel snel en kan verbranden als het te lang verwarmd wordt. Verwijder het bakpapier zodra de was gesmolten en verdeeld is.
  4. Haal het product snel van de onderste laag bakpapier en laat hem afkoelen door voorzichtig heen en weer te wapperen. Je product is nu weer klaar voor gebruik! Het bakpapier kun je bewaren en de volgende keer opnieuw gebruiken omdat er nog restjes was op zit.

Pluspunten:

  • 100% natuurlijke materialen
  • Voorziet je wraps, zakjes en vershoud rollen van een nieuwe laag was
  • Milieuvriendelijk

Minpunt:

  • Je hebt een strijkplank en een strijkijzer nodig

Het Engelse merk Tala is één van de oudste en meest geliefde keukengerei merken ter wereld. Het merk is opgericht in 1899 door Frederick Taylor en Thomas Law en is een vertrouwde leverancier van bak- en taartdecoratie-artikelen. Het merk is dan ook in de loop der decennia uitgegroeid tot een gewild merk bij koks en bakkers over de hele wereld. Omdat Tala trouw blijft aan de Engelse roots, streven zij er vanaf het ontstaan naar om zo veel mogelijk in het Verenigd Koninkrijk te blijven produceren. Vandaag de dag vervaardigt Tala producten in tal van vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, waaronder Liverpool, Accrington, Norfolk, Suffolk en Burnley.

Wanneer de artikelen van Tala met zorg worden behandeld, gaan deze keukengereiproducten langer dan een mensenleven mee. Het is niet voor niets dat het merk vele positieve brieven ontvangt van klanten die nog steeds Tala producten bezitten, welke al generaties lang door hun familie worden doorgegeven. Dit zegt genoeg over de enorme duurzaamheid van dit mooie merk. Voor de vervaardiging van de meeste Tala-producten worden nog steeds traditionele methoden gebruikt, net als vroeger.

Productspecificaties

  • Merk: Tala
  • EAN: 5012904313396
  • Afmeting (cm): 9x15 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten