Talen Tools – Bats – ABC Ruhr Brillant – Maat 000 – Essenhouten steel – 100 cm

3904624
60.99
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – ABC Ruhr Brillant – Maat 000 – Essenhouten steel – 100 cm
60.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Kies voor een duurzaam en hoogwaardige bats van Talen Tools wanneer zwaar schepwerk op je wacht. Deze ABC Ruhr Brillant bats beschikt over een gehard en blank gepolijst stalen werkblad. Door deze eigenschappen slijpt het werkblad zichzelf tijdens de werkzaamheden. De snede van de bats blijft dus scherp, waardoor je vastzittende grond makkelijk losmaakt. Door het smalle formaat van 21 centimeter (maat 000) is deze bats bestand tegen zwaardere grondsoorten. Bepaal vooraf goed voor welke grondsoorten je de bats inzet. Het juiste formaat werkblad biedt meer comfort voor je gewenste werk. 

Gewaxte essenhouten steel met T-greep
De steel van een meter lang is voorzien van een T-greep. Gebruik de T-greep tijdens het scheppen om comfortabel te werken. Met je ene hand houd jij druk op de kruk, de andere hand plaats je vlak voor het begin van de kromming van de steel. Normaliter hou je de bats onderhands vast, zodat de T-greep als een bol in jouw hand ligt. Door de behandeling van wax blijft de T-greep comfortabel in de hand liggen en ervaar je minder kans op vervelende splinters. De meterlange steel adviseert Talen Tools aan personen tussen de 160 en 175 centimeter. Buig je knieën tijdens de werkzaamheden regelmatig, om je rug te ontlasten.

Krasvast werkblad van deze bats
Het geharde staal van deze bats is slijtvast, krasvast en bestand tegen weersinvloeden. Roestvorming treedt dan ook niet op bij deze bats. Voor een langdurig behoud van de oorspronkelijke staat, adviseert Talen Tools wel om de bats na gebruik af te borstelen en droog te maken. Slijpen van het werkblad is niet nodig, want de blank gepolijste eigenschappen helpen de bats om scherp te blijven.   

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools ABC Ruhr Brillant bats

Blank gepolijst en gehard stalen werkblad
Blad blijft scherp door zelfslijpende eigenschappen
Gewaxte essenhouten steel met fijne grip en bescherming tegen vuil en vocht

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448262286
  • Afmeting (cm): 126x21x9 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten