Talen Tools – Stalschop – Karlstad – Aluminium – Essenhouten steel – 145 cm

4275902
82.99
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Stalschop – Karlstad – Aluminium – Essenhouten steel – 145 cm
82.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Perfect te gebruiken in de stal voor het ophopende materiaal, maar ook inzetbaar in de tuin, op het terras of in de bouw: deze Talen Tools Karlstad stalschop. Het aluminium werkblad is licht van gewicht. Hierdoor is het goed om vooraf te weten dat je deze stalschop bij voorkeur ook inzet bij lichte materialen. In de stal verplaats je hooi, stro of veevoer. In de tuin verplaats je plantenresten of lichte grondsoorten. Het grotere oppervlakte van deze schop maakt deze Karlstad nog geschikter voor het verplaatsen voor meer materiaal tegelijkertijd. Het werkblad is 30 centimeter breed en 42 centimeter lang.

Zorg voor een schone stal voor het welzijn van het dier
Een schone stal verkleint de kans op virussen en bacteriën, waar jouw dier ziek van kan worden. Om het welzijn en de hygiëne van de dieren te vergroten, is het advies om minstens een keer in de week de stal uit te mesten. Uiteraard kan dit vaker, want op die manier blijft de stal nog schoner. Voordat je de bodem opstrooit, is het belangrijk dat de ondergrond goed droog is. Zorg dat de dieren niet in de stal zijn wanneer je gaat opstrooien. Ventileer de stal goed. Zowel voor jou tijdens de werkzaamheden, maar ook wanneer de dieren weer terugkomen in de stal. Hoe schoner de ondergrond, hoe minder groot de kans is op schadelijke bacteriën.

Lange essenhouten steel
Met een lengte van 145 centimeter, onderscheidt deze steel zich van de meeste andere stelen in het assortiment van Talen Tools. Het geeft je de mogelijkheid om ook in de hogere strobulten of hooibulten materiaal op te scheppen. Wanneer je dit materiaal opschept, blijft het goed op het werkblad liggen door de opstaande zij- en achterkant. Om de stalschop nog duurzamer te maken, is de snede van het werkblad voorzien van een slijtstrip. Hoewel aluminium al een slijtvast materiaal is, draagt de slijtstrip bij aan een nog betere bescherming van de oorspronkelijke staat van het product. Ook het hout is nog beter beschermd, doordat deze met een wax is behandeld. De wax maakt het hout sterker en zorgt voor een langere natuurlijke houtlook.   

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools Karlstad stalschop

• Perfect geschikt om in de stal te gebruiken
• Blad is breder, waardoor er meer volume verplaatst kan worden
• Met essenhouten steel van 145 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448200639
  • Afmeting (cm): 180x35x18 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten