Talen Tools – Tuinkrabber – Verzinkt – 3 tanden – Essenhouten steel – 140 cm

3904606
22.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Tuinkrabber – Verzinkt – 3 tanden – Essenhouten steel – 140 cm
22.99
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 19.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Zorg voor een gezonde ondergrond in je tuin of op het land. Met de tuinkrabber van Talen Tools woel je de grond los tot zo’n 5 centimeter diep. De tuinkrabber is zo’n 10 centimeter breed. De smalle breedte geeft je ook de mogelijkheid om in kleinere moestuinen te werken. Bovendien lukt het ook om tussen plantenrijen en bloemenperkjes door te werken. Doordat er gebruik is gemaakt van verzinkt staal, is de kans op roestvorming een stuk kleiner. Wel kun je zelf in het onderhoud ook bijdragen om de tuinkrabber langer mee te laten gaan. Maak na gebruik de tuinkrabber schoon en droog. Even insprayen met een olie of teflonspray verlengt de levensduur van dit stalen product. 

Tuingrond omwoelen en beluchten met een tuinkrabber
Waarom is het belangrijk dat je zorgt voor een goede beluchting in je tuin? Voor de groei van planten en bloemen. Hoe losser de ondergrond, hoe groter de kans dat de planten en bloemen gezond groeien. Doordat de bodemstructuur los is, ontstaat er namelijk weer ruimte om vocht, lucht en licht op te nemen. Je voorkomt ook dat de ondergrond inklinkt. Deze factoren dragen bij aan een succesvolle groei van de planten en bloemen die je in de tuin hebt staan. Regelmatig de grond omwoelen voorkomt ook dat onkruid zich met wortel en al kunnen nestelen in de tuin. Deze tuinkrabber regelmatig inzetten levert dus meerdere voordelen op met het oog op een stralende en gezonde tuin.  

Knopsteel met zachte greep
Voor het vergroten van het werkgemak en het werkcomfort, vind je aan het uiteinde van de steel een zachte greep. Met je handpalmen houd je zo een stevige grip, zonder dat er te veel wrijving in je handen ontstaat. Een steellengte van 140 centimeter geeft de tuinier, hovenier en agrariër van gemiddelde lichaamslengte een fijne werkhouding. Sta zoveel mogelijk rechtop en voorkom druk op je onderrug. Dit doe je door regelmatig je knieën te buigen en te strekken. Langdurig gebogen staan geeft vaak rugklachten. De steel ligt prettig in de hand, mede doordat er een wax op het hout is aangebracht. Die wax verlengt ook de langere natuurlijke houtlook. Vuil en water worden afgestoten, waardoor het hout langer in goede staat blijft. 

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools tuinkrabber met steel

• Voor het omwoelen en beluchten van tuingrond
• Gemaakt van verzinkt staal
• Essenhouten steel van 140 centimeter lang 

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448071406
  • Afmeting (cm): 161x11x13 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 910.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten