Talen Tools - Ballastschop - 100 cm - D-steel

3492354
85.99
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools - Ballastschop - 100 cm - D-steel
85.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voor de langere agrariër, hovenier of tuinier biedt Talen Tools deze ballastschop aan met een essenhouten steel van 100 centimeter lang. De lengte van het werkblad is 33 centimeter lang. Hoewel de steel stevig in de dul zit gemonteerd, blijft het bereik van deze ballastschop groot. Bovendien lukt het ook voor langere personen om de knieën te buigen en te strekken tijdens de schepwerkzaamheden. Het aluminium werkblad is slijtvast, licht van gewicht en beschikt over een gladde afwerking met een slijtstrip.

Waarin verschilt een ballastschop van een normale schop?
Naast de grotere oppervlakte, is  een ballastschop ook qua vorm anders dan een normale bats of schop. Het werkblad beschikt over een rechte snede, waardoor er ook in een hoop licht materiaal geschept kan worden. Doordat de zijkant- en achterkant van het werkblad omhoog staan, is er ruimte om meer volume tegelijkertijd op te scheppen. Omdat deze ballastschop bestaat uit lichtgewicht aluminium, is het advies om deze ballastschop ook voor lichtere materialen te gebruiken. Denk aan gevallen bladeren, tuinafval, veevoer of hooi en stro.

Kunststof D-handvat
Voor een comfortabel gebruik, vind je aan het uiteinde van de essenhouten steel een kunststof D-greep. Met deze greep heb je niet alleen extra grip tijdens het scheppen, je ervaart ook dat het blad makkelijker kantelt met je handpalm. Ook het hefboomeffect pas je probleemloos toe met deze D-greep. Om het hout van de steel te beschermen, is er een wax aangebracht. Die wax stoot vuil en water af. Bovendien blijft het hout langer mooi en langdurig sterk.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools ballastschop van aluminium

• Geschikt voor het opscheppen van licht materiaal
• Van slijtvast en licht aluminium
• Met sterke gewaxte essenhouten steel van 100 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange  productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448435697
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 180x28x10 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten