Talen Tools - Gazonhark - 8 tanden - Professioneel - Compleet

3525732
42.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools - Gazonhark - 8 tanden - Professioneel - Compleet
42.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Beschik je over een kleine tuin met een klein gazon of meerdere kleine tuinperkjes? Vermoedelijk is een standaard gazonhark dan te breed. Deze gesmede stalen gazonhark van Talen Tools is slechts 15 centimeter breed. Door die beperkte breedte, is deze gazonhark perfect inzetbaar in kleine (moes)tuinen. Met een steellengte van 160 centimeter bereik je ook de plekken die minder dichtbij leggen. De steel ligt prettig in de hand. Het hout is namelijk voorzien van een speciale wax. Die wax zorgt voor meer comfort, maar beschermt het hout ook tegen slijtage door vuil en vocht. Bovendien is het hout nog sterker, doordat de wax tot diep in de houtnerven doordringt. 

Gedetailleerd harken met smalle hark
Tijdens het harken wil je omliggende planten en bloemen niet beschadigen. Met slechts 8 tanden en de beperkte breedte hark je tussen bloembedden en rijen met gewassen door. Bovendien is de hark zo smal, dat je ook makkelijker selecteert wat je wel en niet bij elkaar wil harken. Naast dit voordeel, bestaat er nog een ander pluspunt. In gewicht is deze gazonhark een stuk lichter dan bredere varianten. Inclusief steel weegt deze gazonhark net iets meer dan een kilogram. Met dit gewicht is de hark ook langdurig te gebruiken door hoveniers, tuiniers en agrariërs met een respectabele leeftijd. 

Tuingrond beluchten voor betere groei
Met het gesmede staal lukt het om tijdens het harken ook de toplaag van de ondergrond wat open te werken. Het effect: er komt weer meer ruimte in de ondergrond om vocht en lucht op te nemen. Deze omstandigheden vergroten de kans op een betere groei van je planten, bloemen en grassen. Wanneer je regelmatig belucht, blijft het gras langdurig in sterke conditie. Zo verklein je ook de kans op het ontstaan van mos of onkruid. Wanneer je kiest voor deze gazonhark, kies je voor een gazonhark met een hoge staaldichtheid. Hierdoor verzeker je jezelf van een langere levensduur. De grashark geeft je nog jarenlang comfort en gemak, wanneer je jouw tuin of moestuin weer netjes maakt en belucht. 

Voordelen van de Talen Tools professionele gazonhark

• Van duurzaam gesmeed staal
• Met acht verende tanden
• Voorzien van een gewaxte essenhouten steel van 160 centimeter 

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448293150
  • Afmeting (cm): 6x15x195 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1070.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten