Talen Tools - Gazonpriksandalen

3904734
19.75
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Talen Tools - Gazonpriksandalen
19.75
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Liefhebber van een strak gazon? Met deze beluchtingssandalen van Talen Tools ga je nauwkeurig te werk. Deze gazonpriksandalen gebruik je namelijk specifiek op de plekken waar het gras er slecht aan toe is. In tegenstelling tot een gazonwals, lukt het met deze sandalen wel om het gazon enkel te behandelen op de kleine droge of kale plekken op het gazon. Doordat de metalen pinnen onder de sandalen kleine gaatjes maken in het gazon, worden micro-organismen geactiveerd die het gazon weer beter laten groeien. Deze compacte sandalen helpen jou op weg naar een strakke groene grasmat.

Beluchtingssandalen voor elke schoenmaat
Aan de achterzijde van deze Talen Tools priksandalen zorgt een verhoging ervoor dat je niet met je schoenen van de sandalen glijdt. In totaal zijn de sandalen circa 30 centimeter lang. De twee sterke gespen aan de sandalen maak je strak vast. Door deze bevestiging zijn deze sandalen geschikt voor kleine en grote schoenmaten. Voor het gebruiksgemak is het raadzaam om de gazonpriksandalen goed vast te maken, zodat deze tijdens het wandelen over het gazon goed blijven zitten.

Waarom het gazon beluchten?
Het gras krijgt weer extra lucht door de gaatjes die je met de sandalen in de toplaag van het gazon prikt. Wanneer er weer voldoende luchttoevoer is, herstellen de graswortels zich. Door dit herstel versterkt het gras en worden gele en kale plekken verdrongen. Bovendien neemt het gazon water en voeding weer beter op. Belucht minstens een keer per jaar het gazon, maar het kan geen kwaad om dit ieder kwartaal te herhalen. Zeker op zwakke plekken van het gazon, is beluchting een belangrijke behandeling voor een herstel van de grasmat.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools gazonpriksandalen

• Door beluchting wordt de kwaliteit van het gazon beter
• Eenvoudig onder de schoenen te monteren en geschikt voor elke schoenmaat
• Met stevige metalen pinnen om gaten in het gazon te maken

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448293501
  • Afmeting (cm): 14x30x8 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 870.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten