Tandenstoker houder dispenser Glam – Goud – RVS

4559271
21.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Tandenstoker houder dispenser Glam – Goud – RVS
21.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voeg een vleugje glamour toe aan je badkamer of keuken met onze Tandenstokerhouder dispenser "Glam" in glinsterend goud en roestvrij staal. Deze elegante houder biedt niet alleen een handige opbergoplossing voor tandenstokers, maar dient ook als stijlvolle accessoire die je ruimte verfraait.

- Glamoureus ontwerp: De combinatie van glanzend goud en roestvrij staal geeft deze tandenstokerhouder een luxueuze uitstraling die elke ruimte verheft. Het tijdloze design voegt een vleugje klasse toe aan je badkamer- of keukeninrichting.

- Handige dispenser: Met een eenvoudig te gebruiken dispensermechanisme kun je gemakkelijk tandenstokers uit de houder halen, waardoor het handig is voor zowel dagelijks gebruik als tijdens speciale gelegenheden.

- Duurzaam en praktisch: Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, is deze tandenstokerhouder duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het stevige materiaal zorgt voor een lange levensduur, terwijl het compacte formaat perfect is voor elke ruimte.

- Stijlvol en functioneel: Naast het bewaren van tandenstokers, kan deze houder ook worden gebruikt voor andere kleine voorwerpen zoals cocktailprikkers, satéprikkers of zelfs kleine rietjes, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan je huishouden.

Voeg een vleugje glamour en functionaliteit toe aan je ruimte met onze Tandenstokerhouder dispenser "Glam". Geniet van het gemak van tandenstokers binnen handbereik terwijl je tegelijkertijd je interieur verfraait met dit schitterende accessoire.

MATERIAAL:
RVS

KLEUR:
Goud

AFMETING:
L8 x H8,7 cm

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097340628609
  • Afmeting (cm): 8x8,7x8 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten