Tapijt Jute Pompom - Bruin - Ø80 cm

4397645
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Tapijt Jute Pompom - Bruin - Ø80 cm
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Verrijk de kinderkamer met het prachtige Tapijt Jute Pompom in een betoverende combinatie van roze en bruin, met een diameter van 80 centimeter. Dit unieke tapijt voegt een vleugje boho-chic en warmte toe aan de kinderkamer. Of je nu de speelruimte wilt opfleuren of een gezellige hoek wilt creëren voor je kleintjes, dit tapijt past perfect bij diverse interieurstijlen.

Dit tapijt is vervaardigd uit duurzaam en milieuvriendelijk jute, wat niet alleen bijdraagt aan de natuurlijke uitstraling, maar ook zorgt voor stevigheid en lange levensduur. De combinatie van roze en bruin geeft het tapijt een aardse en kalmerende uitstraling, terwijl de speelse pompom-details een vleugje speelsheid toevoegen aan de kinderkamer.

Met een diameter van 80 centimeter is dit tapijt ideaal als een zachte ondergrond voor het spelen, lezen of knutselen. Je kleintjes zullen dol zijn op de warme en uitnodigende sfeer die dit tapijt creëert. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, zodat het tegen een stootje kan in een kindvriendelijke omgeving.

Breng een stukje natuurlijke schoonheid en gezelligheid in de kinderkamer met dit roze en bruine jute tapijt. Voeg het vandaag nog toe aan de kamer van je kleintjes en zie hoe het de ruimte transformeert in een speels en uitnodigend paradijsje waar ze van zullen genieten.

KLEUR:
Roze, Bruin

MATERIAAL:

Katoen / Polyester

AFMETINGEN:
Ø80 cm

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097351711765

Beoordelingen

Gesponsorde producten