Taste Albano antraciet/Locarno 130 cm. ronde tuinset - 5-delig

4596846
2295.00
Je kunt 459 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 459 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Albano antraciet/Locarno 130 cm. ronde tuinset - 5-delig
2295.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Albano/Locarno 130 cm. ronde tuinset - 5-delig

Een eigentijdse tuinset met een warme ambiance. Dat ervaar je met de Albano/Locarno tuinset voor 4 personen! Deze set combineert gezelligheid met praktisch gemak. De Locarno tuintafel van 4 Seasons is eenvoudig te onderhouden en heeft een prachtig tafelblad. Het HPL-blad is antraciet van kleur met een subtiel marmermotief. De Albano tuinstoelen van Taste bieden niet alleen een hoog zitcomfort, maar ook een schitterend design. Met het unieke geweven touw stralen deze stoelen hedendaagse klasse uit. Met deze tuinset haal je gegarandeerd een eyecatcher in je tuin. Wil je deze set ook in jouw buitenruimte laten schitteren? Bestel dan direct online! Wil je liever eerst proefzitten? Breng dan een bezoek aan onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom!

Eigenschappen Taste Albano diningstoel

Deze tuinstoel bestaat uit een frame van RVS. Dit RVS heeft een coating in een antraciet kleur'. Het rope heeft een beige kleur en is in een prachtig motief om het frame heen geknoopt. Door de hoge kwaliteit van het rope zal je zien dat het UV-bestendig is en niet zal gaan verkleuren. De zit- en rugkussen worden standaard meegeleverd én zijn gemaakt van Olefin. Dit is een all weather stof waardoor een regenbuitje geen probleem is. Wel is het verstandig om de kussens op te bergen wanneer deze langere tijd niet worden gebruikt. Zo geniet jij nog langer van jouw nieuwe tuinstoel! 

Eigenschappen van de Locarno tuintafel van 4 Seasons Outdoor

De Locarno tuintafel van 4 Seasons Outdoor bestaat uit RVS en HPL. Twee materialen die beide erg onderhoudsvriendelijk zijn. RVS staat bekend om zijn roestwerende eigenschappen. Het is ook nog eens erg sterk en duurzaam. Het HPL is een kunststof dat door middel van hoge druk wordt gevormd. Door deze druk kan er geen UV-straling in doordringen en heeft het weer geen effect. Het grootste voordeel is dat het vuilafstotend is, heel erg hygiënisch en onderhoudsvriendelijk dus! Deze tafel wordt ongemonteerd geleverd. Met de gebruiksaanwijzing heb je hem met een fluitje van een cent in elkaar staan! 

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097336811824
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 54.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: MDF
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten