Taste Parma/Manolo Deens ovale tuinset - 7-delig - stapelbaar

4431581
2499.00
Je kunt 499 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 499 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Parma/Manolo Deens ovale tuinset - 7-delig - stapelbaar
2499.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Parma/Manolo Deens ovale tuinset - 7-delig - stapelbaar

Ga voor stijl en eenvoud met deze Parma/manolo tuinset van Taste. Deze Manolo tuintafel heeft een luxe uitstraling met een vleugje minimalisme. Dit komt door de slanke poten en chique tafelblad met marmerpatroon. Hierdoor krijgt deze tuinset een tijdloze uitstraling. De Parma tuinstoelen van Taste hebben een slanke frame omwikkeld met taupekleurig rope. Zo stralen deze tuinstoelen een moderne look uit. De meegeleverde zit- en rugkussens van deze tuinstoelen zorgen voor ultiem comfort. Zo kunnen jij en je gasten avondvullend borrelen! Wanneer je ruimte te kort komt, kan je deze tuinstoelen gemakkelijk opstapelen en opbergen. Ga jij ook voor praktisch en eigentijds? Bestel dan nu de Parma/Manolo tuinset van Taste! 

Eigenschappen van de Parma tuinstoel van Taste

Van Taste zijn we natuurlijk hoge kwaliteit gewend. Dat is met de Parma tuinstoel onveranderd. Het frame is gemaakt van RVS, een stevig en onderhoudsvriendelijk materiaal. Daaromheen is rope in taupe kleur gedraaid. Het rope kan tegen elk weertype en zal niet verkleuren door UV-straling. De 2 meegeleverde kussens zijn gemaakt van Olefin. Een all weather stof die gewoon tegen een buitje kan! We raden wel aan om de kussens droog op te bergen wanneer deze langere tijd niet gebruikt worden. Zo hou je ze ook vrij van viezigheid! Zijn de kussens wel vies geworden? De hoezen zijn voorzien van een rits en kunnen gewoon uitgewassen worden. 

Eigenschappen Manolo Deens ovale tuintafel van Taste

Het frame van de Manolo tuintafel van Taste is gemaakt van aluminium. Dit is een geschikt materiaal voor tuinmeubelen doordat het niet gaat roesten en licht van gewicht is. Bovenop het aluminium frame is een keramiek blad in de vorm 'Deens ovaal' geplaatst. Een tafelblad van keramiek is een perfecte keus doordat het niet gaat vlekken en eenvoudig te onderhouden is. Het keramiek heeft een print gekregen die het beste omschreven kan worden als een betonlook. De strakke vormgeving van deze tafel maakt hem een echte eyecatcher! 

Deze set bestaat uit: 

6x Taste Parma stapelbare tuinstoel
1x Taste Manolo tuintafel - 240x103 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097328031032
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 52.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten