Taste Parma/Noah tuinset - 7-delig - stapelbaar

4431582
3459.00
Je kunt 691 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 691 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Parma/Noah tuinset - 7-delig - stapelbaar
3459.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Parma/Noah tuinset - 7-delig - stapelbaar

Zoek jij een stijlvolle en functionele tuinset? Kies dan voor Parma/Noah tuinset van Taste. Deze royale Noah tuintafel van 260x100 cm geeft een industriële uitstraling af. Dit komt door het uniek vormgegeven frame van de tafel. Het warme houten tafelblad, gemaakt van individuele planken, voegt een vleugje warmte toe aan het geheel. De meegeleverde Parma tuinstoelen van Taste bij deze tuinset, zijn voorzien van een slank frame. Het taupekleurige rope past perfect bij het warme hout van het tafelblad. De zit- en rugkussens zijn uitgevoerd in dezelfde taupekleur, wat een deze tuinset volledig harmoniseert. Met deze Noah/Parma tuinset heb je niet alleen een blikvanger in je tuin staan, ook een praktische set! Dit komt door de stapelbare functionaliteit van de tuinstoelen, waardoor je gemakkelijk opbergt. Maak van jouw tuin, jouw moment met deze tuinset. Bestel direct online!

Eigenschappen van de Parma tuinstoel van Taste

Van Taste zijn we natuurlijk hoge kwaliteit gewend. Dat is met de Parma tuinstoel onveranderd. Het frame is gemaakt van RVS, een stevig en onderhoudsvriendelijk materiaal. Daaromheen is rope in taupe kleur gedraaid. Het rope kan tegen elk weertype en zal niet verkleuren door UV-straling. De 2 meegeleverde kussens zijn gemaakt van Olefin. Een all weather stof die gewoon tegen een buitje kan! We raden wel aan om de kussens droog op te bergen wanneer deze langere tijd niet gebruikt worden. Zo hou je ze ook vrij van viezigheid! Zijn de kussens wel vies geworden? De hoezen zijn voorzien van een rits en kunnen gewoon uitgewassen worden. 

Eigenschappen Noah tuintafel van Taste.

De Noah tuintafel bestaat uit teakhout en RVS. De ideale combinatie voor een industriële uitstraling. Daarbij is het ook onderhoudsvriendelijk! RVS is een sterk materiaal dat niet gauw roest, waarbij teakhout van nature tegen de weersinvloeden kan. Teakhout zal door de blootstelling aan de weersinvloeden, wel gaan verkleuren. Dat is heel gewoon bij dit hout. Wil je dat niet? Behandel het hout dan direct met een teak protector. Het afdekken van teakhout is niet nodig, dit kan juist onnodig lelijke vlekken in het hout opleveren. 

Deze set bestaat uit: 

6x Taste Parma stapelbare tuinstoel
1x Taste Noah tuintafel - 260x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097330723734
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 52.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten