Ten Cate 100% Eendenveren Hoofdkussen 60x70 cm

2450858
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Interloyal
3,9 Sterren
Ten Cate 100% Eendenveren Hoofdkussen 60x70 cm
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de ultieme slaapervaring met het luxueuze Ten Cate 100% Eendenveren Hoofdkussen! Als je op zoek bent naar een perfecte nachtrust, dan is dit kussen precies wat je nodig hebt. Met zijn hoogwaardige materialen en kenmerken van eendenveren en een katoenen tijk, voldoet dit hoofdkussen aan al je behoeften. 

Duurzame Materialen

De tijk van dit Ten Cate hoofdkussen is gemaakt van comfortabel katoen. Het kussen is voorzien van een zachte en ademende katoenen tijk. Dit hoogwaardig materiaal zorgt voor een optimale luchtcirculatie, waardoor je hoofd koel en droog blijft gedurende de nacht. De tijk is tevens hypoallergeen en bestand tegen huisstofmijt, waardoor het kussen geschikt is voor mensen met dit type allergieën. 

Het kussen is daarnaast gevuld met maar liefst 1000 gram zorgvuldig geselecteerde eendenveren van de hoogste kwaliteit. De natuurlijke eigenschappen van eendenveren maken het kussen uiterst ademend en ventilerend. Het zorgt ervoor dat vocht en warmte gemakkelijk worden afgevoerd, zodat je altijd kunt genieten van een aangename slaaptemperatuur. Geen klamme nachten meer, maar een fris en comfortabel gevoel dat je naar dromenland begeleidt.

Daarnaast bieden veren een uitzonderlijke veerkracht en ondersteuning waardoor je nek en hoofd perfect worden ondersteund tijdens je slaap. De veerkrachtige eendenveren vormen zich naar de contouren van je lichaam en zorgen voor een optimale uitlijning van je wervelkolom. De verlicht drukpunten en voorkomt nek- en rugklachten.

Je zult elke ochtend verfrist, vol energie en zonder pijn wakker worden.

Dagelijks gebruik

Om extra lang te genieten van je kussen raden wij aan het hoofdkussen dagelijks op te kloppen en regelmatig te laten luchten. Het hoofdkussen kan gereinigd worden in de wasmachine (maximaal 40 graden) en daarna worden gedroogd in de wasdroger, bij voorkeur twee keer. Let op! De vulling dient helemaal droog te zijn alvorens het product weer in gebruik genomen kan worden. Vanwege de veren vulling adviseren wij daarom de kussens professioneel te laten reinigen

Labels en keurmerken

Alle donzen hoofdkussens van Ten Cate beschikken over een drietal labels en/of keurmerken, hiermee wordt de kwaliteit van zowel het hoofdkussen als de verantwoorde toeleveringsketen gewaarborgd. De veren vulling wordt gewassen volgens de strengste Europese eisen. Daarnaast is het kussen geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Downafresh®

Downafresh® Greenline is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Het label betekent dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935, bij de productie worden geen agressieve middelen gebruikt, het vulmateriaal is na afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar, de fabrikant houdt zich aan de gedragscode met betrekking tot dierenwelzijn, de herkomst van het vulmateriaal wordt gedocumenteerd en het vulmateriaal is niet afkomstig van 'levende pluk'.

Nomite®

Nomite® is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Een donzen dekbed met het Nomite® label is bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Deze dekbedden hebben een zeer dicht geweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegengaat.

Downpass

Producten met het DOWNPASS-keurmerk staan voor hoogwaardige kwaliteit en de garantie, dat het dons en de veren die als vulling worden gebruikt op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en afkomstig zijn uit streng gecontroleerde en traceerbare toeleveringsketens. Zelfs tijdens de COVID19-pandemie wordt de uitgebreide controle voortgezet. Bovendien wordt de kwaliteit van alle producten door onafhankelijke testinstanties bewaakt. Kortom: u weet wat erin zit.

Productspecificaties

  • Merk: Ten Cate
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8718719728536
  • Dimensions of pillow (cm): 60x70
  • Vulgewicht (gr): 1000
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Geschikt voor kinderen: Ja
  • Wasbaar: Ja
  • Allergie vrij: Ja
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Katoen
  • Afmeting (cm): 60x70x20 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1000.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten