Theedoos 12 vaks Bruin Hout Theedoos met 12 vakken

4214844
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
Theedoos 12 vaks Bruin Hout Theedoos met 12 vakken
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben je een theeliefhebber die van een gevarieerde selectie thee houdt? Wil je je thee op een stijlvolle en georganiseerde manier bewaren? Zoek niet verder, want onze hoogwaardige theedoos is precies wat je nodig hebt! Met zijn prachtige design en 12 handige vakken, is deze theedoos de ultieme oplossing om je thee in topconditie te houden en je theemomenten te verbeteren.

Hoogwaardig Materiaal
Onze theedoos is gemaakt van de beste materialen om ervoor te zorgen dat je thee vers en smaakvol blijft. Het duurzame hout en de stevige constructie zorgen ervoor dat deze doos jarenlang meegaat zonder aan kwaliteit te verliezen.

Mooi Design
Het oog wil ook wat, en onze theedoos stelt niet teleur! Het elegante en tijdloze ontwerp past perfect in elke keuken of thee-loungeruimte. Het is een prachtige aanvulling op je interieur en geeft een vleugje luxe aan je dagelijkse thee-ervaring.

12 Handige Vakken
Met 12 ruime vakken biedt onze theedoos voldoende opbergruimte voor al je favoriete theesoorten. Je kunt eenvoudig verschillende smaken en blends gescheiden houden, zodat je altijd snel de thee kunt vinden waar je zin in hebt. Geen rommelige theeëmmer meer, maar georganiseerde perfectie!

Eenvoudig Te Reinigen
Schoonmaken is een fluitje van een cent dankzij het gladde oppervlak en de hoogwaardige afwerking van onze theedoos. Een vochtige doek is vaak al voldoende om deze in topconditie te houden.

Een Geweldig Cadeau
Onze theedoos is niet alleen een geweldige aanvulling op je eigen thee-ervaring, maar ook een perfect cadeau-idee voor je vrienden en familie die van thee houden. Het is een geschenk dat zowel praktisch als elegant is.

Meer Tijd voor Ontspanning
 Door je thee georganiseerd te bewaren, bespaar je tijd die je anders zou besteden aan het zoeken naar de juiste thee. Nu kun je meer tijd besteden aan ontspannen en genieten van je favoriete drankje.

Universeel Gebruik
Deze veelzijdige theedoos is geschikt voor allerlei soorten thee, waaronder zakjes, losse bladeren en kruiden. Je kunt zelfs koffie, specerijen of andere kleine voorwerpen bewaren als je wilt!

Tea-Time Plezier
Met onze theedoos wordt elk theemoment een plezierige ervaring. Nodig je vrienden uit voor een theekransje en maak indruk met je georganiseerde en smaakvolle theevoorraad.

Onze hoogwaardige theedoos met een mooi design en 12 handige vakken is de perfecte aanvulling op de collectie van elke theeliefhebber. Het biedt niet alleen een praktische oplossing voor het organiseren van je thee, maar verrijkt ook je keuken of theehoek met zijn elegante uitstraling. Kies voor kwaliteit, stijl en gemak met onze theedoos en geniet elke dag van de beste thee-ervaring die je verdient!

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964701738
  • Vorm: Anders
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten