ThiEYE Carbox 5R 2CH Dual 32gb dashcam

3899003
69.00
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
ThiEYE Carbox 5R 2CH Dual 32gb dashcam
69.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De ThiEYE Carbox 5R 2CH Dual filmt met scherpe FullHD 1080p opnames in 30fps aan de voorkant en 720p aan de achterkant. Door de goede beeldkwaliteit overdag en in het donker zijn een hoop details, zoals kentekens en personen, goed te herkennen. De resolutie van de Carbox 5R 2CH Dual kan ook op 720p worden ingesteld.

Groot 3.2 inch LCD scherm

Het mooie van de ThiEYE Carbox 5R is het grote en heldere 3.2 inch LCD scherm waarop de opnames live en terug kunnen worden bekeken en tevens het menu kan worden bediend. Op de Carbox 5R 2CH Dual zit ook een screensaver die het scherm na een ingestelde tijd uitschakelt zodat de dashcam de bestuurder niet teveel hindert. De opname gaat hierna gewoon door en het LCD scherm kan weer worden geactiveerd met één druk op de OK knop.

Inclusief 32gb MicroSD

De ThiEYE Carbox 5R 2CH Dual wordt geleverd met een ThiEYE 32gb MicroSD kaart. Hiermee kan tot ongeveer 4 uur in FullHD worden opgenomen (2 uur voor beide camera's).

WDR

De ThiEYE Carbox 5R 2CH Dual 1080p is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) om de beeldkwaliteit te verbeteren. Vooral in omstandigheden bij erg veel of erg weinig licht zorgt WDR ervoor dat de beeldkwaliteit toch goed is. 

Zuignap en sticker bevestiging

De ThiEYE Carbox 5R 2CH Dual wordt geleverd met zowel een zuignap als een sticker houder zodat hij gemakkelijk in elk voertuig gemonteerd kan worden.

De laatste firmware voor ThiEye is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: ThiEye
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: ThiEYE Carbox 5R 2CH Dual, ThiEYE 32gb MicroSD kaart, Houder met sticker, Houder met zuignap, Mini USB Sigarettenvoeding, Mini USB datakabel,
  • EAN: 6970076581137
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten