Travelhawk Handschoenen - Waterdichte Handschoenen Heren - Handschoenen Dames - Handschoenen Winter - Scooter/Fiets - Zw

4533281
17.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Donkersstuff
1 Ster
Travelhawk Handschoenen - Waterdichte Handschoenen Heren - Handschoenen Dames - Handschoenen Winter - Scooter/Fiets - Zw
17.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Laat de koude weersomstandigheden je niet weerhouden om in contact te blijven! De touchscreen handschoenen zijn jouw ultieme oplossing voor warmte, functionaliteit en stijl. Met zorg ontworpen, zijn deze handschoenen geschikt voor zowel mannen als vrouwen, zodat je het hele koude seizoen warm en verbonden blijft. Zeg vaarwel tegen bevroren handen en het gedoe van het verwijderen van je handschoenen om je telefoon te gebruiken.

Water- en Winddicht

Ontworpen om regen en wind te weerstaan, houden onze handschoenen je handen droog en comfortabel, zelfs in de meest barre weersomstandigheden.

touchscreen Vriendelijk

De vingertoppen van de duim en wijsvinger zijn uitgerust met touchscreen-compatibiliteit, waardoor het een fluitje van een cent is om je smartphone, tablet en meer te bedienen zonder je handschoenen uit te trekken.

Verbeterde Grip

Met anti-slip lagen op de palm en vingers bieden deze handschoenen uitzonderlijke grip, waardoor het gemakkelijk is om objecten vast te houden, of je nu aan het sms'en bent of geniet van buitenactiviteiten zoals fietsen of steppen.

Premium Warmte

Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, bieden onze handschoenen superieure warmte en comfort, terwijl het pluche fluwelen interieur zorgt voor een buitengewoon gezellige pasvorm.

Unisex Ontwerp

De handschoenen zijn doordacht ontworpen voor zowel mannen als vrouwen, wat garant staat voor veelzijdigheid en stijl voor iedereen.

Milieuvriendelijk

We geven om het milieu. Onze handschoenen zijn gemaakt van biologisch afbreekbare, milieuvriendelijke materialen, wat onze toewijding aan een groenere toekomst weerspiegelt.

Productspecificaties

  • Merk: Travelhawk
  • EAN: 8720634572927

Beoordelingen

Gesponsorde producten