Travelhawk RVS Koffiebeker To Go - Thermosbeker - Theebeker - 380ml - Zwart

4523230
22.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Donkersstuff
1 Ster
Travelhawk RVS Koffiebeker To Go - Thermosbeker - Theebeker - 380ml - Zwart
22.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de ultieme metgezel voor onderweg: de Travelhawk Koffie-to-go Beker! Met zijn handige formaat van 380 ml past deze beker perfect in ieder voertuig. Of je nu in de file staat of op weg bent naar een avontuurlijke roadtrip, deze beker is geschikt voor ieder avontuur!

Handig formaat (380ml)

Laat de compacte Travelhawk Koffie-to-go Beker je reispartner zijn. Met een handig formaat van 380 ml past hij moeiteloos in ieder voertuig, van auto's tot fietsen en zelfs in de bekerhouders van de trein. Geen gedoe meer met te grote bekers die niet passen!

Past in ieder voertuig

Of je nu onderweg bent naar het werk, een lange rit maakt of een avontuurlijke roadtrip plant, onze beker is ontworpen om naadloos in jouw dagelijkse leven te passen. Met zijn gestroomlijnde vorm en perfecte afmetingen is hij de ideale metgezel voor elke reis.

Travel Ready (4uur warm, 6 uur koud)

Laat je niet tegenhouden door temperatuurschommelingen onderweg. De Travelhawk Beker is jouw ultieme reisgenoot, met de mogelijkheid om je warme dranken tot wel vier uur lang heet te houden en je verfrissende ijskoude drankjes wel zes uur lang lekker koel. Geniet altijd en overal van jouw favoriete drankjes op de perfecte temperatuur.

Korting bij een KIOSK en duurzamer voor het millieu

Bespaar niet alleen geld, maar draag ook bij aan een groenere planeet. Bij het meebrengen van je eigen Travelhawk Koffie-to-go Beker ontvang je een speciale korting bij de KIOSK. Geniet van je vertrouwde kopje koffie of een andere heerlijke drank voor minder geld, terwijl je tegelijkertijd hergebruik en duurzaamheid stimuleert. Samen maken we een verschil!

Productspecificaties

  • Merk: Travelhawk
  • EAN: 8720634572385
  • Dubbelwandig: Ja
  • Inhoud in liters: 0.3

Beoordelingen

Gesponsorde producten