Uribag - heren

4017586
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Totale Zorgwinkel
4,2 Sterren
Uribag - heren
34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Uribag: het handige herbruikbare urinaal voor onderweg

Als je onderweg bent en je hebt hoge nood, kan het erg lastig zijn om een toilet in de buurt te vinden. De Uribag is een handig hulpmiddel dat een oplossing biedt voor dit probleem. Of je nu onderweg bent tijdens een lange autorit, aan het sporten bent of op de camping verblijft, de Uribag biedt uitkomst. Het is discreet en onopvallend en urine kan worden opgevangen in de lekvrije opvangzak.

Hoe werkt de Uribag?

De Uribag bestaat uit een kunststof koker met anti-lekdop en een opvouwbare latex opvangzak. Na gebruik sluit je de Uribag af met de anti-lekdop en kun je het legen op een voor jou geschikt moment. Daarna kun je de opvangzak weer eenvoudig terugvouwen in de koker. De Uribag is meerdere malen te gebruiken en kan na leging en reiniging (met water en/of zeep) weer opnieuw worden gebruikt.

Staande of liggende houding

De Uribag kan zowel in staande als liggende houding worden gebruikt, wat het een veelzijdig product maakt dat geschikt is voor verschillende situaties.

Ook verkrijgbaar voor vrouwen

Naast het standaard model is de Uribag ook verkrijgbaar in een anatomisch gevormd damesmodel. Dit model biedt extra comfort en is perfect aangepast aan de vrouwelijke anatomie. Klik hier voor meer informatie over het damesmodel.

Afmetingen en inhoud

De hoogte van de koker is 8 cm en de diameter is 4,5 cm. De inhoud van de Uribag is 1,1L, wat voldoende is om meerdere keren te gebruiken voordat het geleegd moet worden.

 

Productspecificaties

  • Merk: Able2
  • EAN: 8719326007403
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten