Urinaalhouder

3991005
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Totale Zorgwinkel
4,2 Sterren
Urinaalhouder
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Urinaalhouder van geplastificeerd metaal voor handig gebruik in bed

Een urinaalhouder van geplastificeerd metaal is een handig hulpmiddel voor mensen die bedlegerig zijn of moeite hebben met het opstaan uit bed om naar het toilet te gaan. De houder kan eenvoudig aan het bed worden bevestigd met behulp van de haak die eraan is bevestigd.

De urinaalhouder biedt een veilige en stabiele oplossing voor het opvangen van urine tijdens de nacht of wanneer de persoon niet in staat is om naar het toilet te gaan. Het geplastificeerde metaal zorgt ervoor dat de houder duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is.

Dankzij de haak kan de urinaalhouder aan het bed worden bevestigd op een hoogte die comfortabel is voor de gebruiker, zodat urine eenvoudig kan worden opgevangen zonder dat er ongelukken gebeuren. Dit maakt het ook handig voor verzorgers om de urine op te vangen en weg te gooien zonder het bed te hoeven verschonen.

Kortom, een urinaalhouder van geplastificeerd metaal met haak is een handig en praktisch hulpmiddel voor mensen die in bed moeten blijven en hun urine willen opvangen zonder hulp van anderen.

Productspecificaties

  • Merk: Atlantis
  • EAN: 3701126709507
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten