Veiligheidsspiegel voor Buiten Oranje 30 x 30 cm

4095311
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Veiligheidsspiegel voor Buiten Oranje 30 x 30 cm
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Zorg voor gemoedsrust met onze hoogwaardige veiligheidsspiegel voor buiten. Jouw veiligheid staat voorop, en met deze spiegel houd je altijd een oogje in het zeil. 

Kwalitatief materiaal voor duurzaamheid
Wij begrijpen dat je alleen het beste wilt als het om veiligheid gaat. Daarom is onze veiligheidsspiegel vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen de elementen. Regen, zon of wind, deze spiegel blijft jaar na jaar in topconditie, waardoor je altijd een helder zicht hebt op wat er om je heen gebeurt.

Eenvoudig in gebruik voor iedereen
Geen gedoe met complexe installaties of ingewikkelde instructies. Onze veiligheidsspiegel is ontworpen met jou in gedachten en is uiterst eenvoudig in gebruik. Of je nu een ervaren klusser bent of niet, je zult merken dat het installeren en aanpassen van deze spiegel een fluitje van een cent is. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: jouw veiligheid.

Altijd een veilig gevoel, waar je ook bent
Of je nu je oprit, parkeerplaats, of een ander deel van je buitenruimte wilt monitoren, onze veiligheidsspiegel biedt je altijd een veilig gevoel. Dankzij het brede gezichtsveld heb je een duidelijk zicht op naderende voertuigen, fietsers en wandelaars. Zo kun je met vertrouwen bewegen en activiteiten ondernemen, wetende dat je op de hoogte bent van je omgeving.

Complete set voor direct gebruik
Niets is frustrerender dan een product bestellen en dan ontdekken dat je nog extra onderdelen moet aanschaffen. Met onze veiligheidsspiegel hoef je je daar geen zorgen over te maken. Elke bestelling wordt geleverd als een complete set, inclusief het benodigde bevestigingsmateriaal. Dit betekent dat je meteen aan de slag kunt en niet hoeft te zoeken naar ontbrekende stukken.

Eenvoudige installatie op gevel of paal
We begrijpen dat buitenruimtes divers zijn en verschillende installatiemogelijkheden vereisen. Daarom hebben we onze veiligheidsspiegel ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Je kunt ervoor kiezen om de spiegel direct op een gevel te monteren voor een duidelijk overzicht van een specifiek gebied, of je kunt hem op een paal bevestigen om het zicht te verhogen en het hele terrein te overzien. De installatie is intuïtief en vereist geen speciale vaardigheden.

Wacht niet langer om jouw veiligheid naar een hoger niveau te tillen. Met onze veiligheidsspiegel voor buiten ben je altijd op de hoogte van wat er om je heen gebeurt.

Specificaties:
- Kleur: Oranje
- Materiaal: Kunststof
- Afmetingen (lxbxh): 30 cm x 30 cm x 6 cm
- Gewicht: 1000 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1 

Specificaties

  • Merk: Jeemsie
  • EAN: 8720929630332
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten