Vicon 6-in-1 Platenborstel set voor Vinyl Platen - Antistatisch - Platenreiniger - LP Reinigingsset - Vinyl Reiniger

4454646
29.95 24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gadgetwinkel
4,4 Sterren
Vicon 6-in-1 Platenborstel set voor Vinyl Platen - Antistatisch - Platenreiniger - LP Reinigingsset - Vinyl Reiniger
29.95 24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben jij een liefhebber van LP of vinylplaten en raken jouw platen ook stoffig met de tijd? Als liefhebber van langspeelplaten of vinylplaten, weet je hoe belangrijk het is om er zuinig op te zijn. Diverse factoren, zoals stof, vuil en vingerafdrukken, kunnen ervoor zorgen dat het geluid minder mooi klinkt. En dat wil je uiteraard voorkomen! Maak je waardevolle lp’s daarom stofvrij met de Premium 6-in-1 set van Vicon en haal weer het maximale uit je platen!

Premium 6-delige alles-in-één set

Vicon vinylplatenreinigingsset bevat: fluwelen borstel, luchtblazer, stylusreinigingsgel, stylusborstel, reinigingsoplossing en een kleine nylon borstel. Eén set biedt een volledige reeks oplossingen voor het reinigen van platen. Gebruik het voor en na het afspelen van elke kant. De 6-in-1 set kan platen effectief beschermen en het geluid verbeteren.

Dè oplossing voor het schoonmaken van jouw platen!

De zachte fluwelen platenborstel veegt het stof gemakkelijk weg zonder kleine krasjes achter te laten zoals het geval bij niet fluwelen borstels. Gebruik het met de professionele reinigingsoplossing voor het beste resultaat. De luchtblazer zorgt ervoor dat je onbereikbaar stof kan wegblazen.

Met Multifunctionele luchtblazer

Krachtige luchtstroom blaast stof, haar, vuil weg en voorkomt krassen op het album. Het kan ook worden gebruikt om de hoek van de platenspeler, een cameralens of andere elektronica schoon te maken. Door het compacte formaat is het makkelijk mee te dragen.

Stylusreinigingsgel

Een stoffige stylus kan de platen permanent beschadigen. Herbruikbare stylus-reinigingsgel klampt zich vast aan het stof door de stylus zachtjes aan te raken. Hiermee bescherm je je platen en heb je tegelijkertijd een perfecte audiokwaliteit. 

Productspecificaties

  • Merk: Vicon
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8720256611806

Beoordelingen

Gesponsorde producten