Vitility cervicaalsteun medium

4482404
24.08
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Vitility cervicaalsteun medium
24.08
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek Ultieme Comfort met Vitility Neksteun.

Ben jij op zoek naar verlichting van nek- en schouderklachten? Wil je genieten van een goede nachtrust en comfort tijdens het werken? Ontdek dan het Vitility Neksteun Middel - jouw sleutel tot ultieme ontspanning en welzijn!

Belangrijkste Kenmerken:

  1.  Ergonomisch Ontwerp: Het innovatieve ontwerp van de neksteun middel is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke vorm van je nek te ondersteunen, waardoor spanning en pijn worden verminderd.

  2.  Perfect voor Rust en Slaap: Of je nu 's nachts rust zoekt of een powernap overdag wilt doen, deze neksteun zorgt voor een optimale slaaphouding en bevordert een diepere, meer herstellende slaap.

  3. Geschikt voor Dagelijks Gebruik: Of je nu achter je bureau zit, onderweg bent of ontspant op de bank, deze neksteun is compact en draagbaar, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik.

  4.  Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van duurzaam en ademend materiaal, biedt het neksteun middel een zachte aanraking en langdurige ondersteuning.

    Waarom Kiezen voor Vitility? Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige gezondheidsproducten, staat Vitility bekend om zijn betrouwbaarheid en innovatie. Onze producten zijn ontworpen om jouw dagelijkse leven comfortabeler te maken.


*Opmerking: Raadpleeg een medische professional als je ernstige nekklachten hebt. Dit product is bedoeld als ondersteuning, niet als vervanging van professioneel medisch advies.

Lengte 46 cm. 

Productspecificaties

  • Merk: Vitility
  • EAN: 8718885914559
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Foam
  • Afmeting (cm): 2,8x46x10,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten