Voetenbank met wielen - Verstelbare hoogte - Comfortabele bekleding - Stevige constructie

3785258
75.98
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Voetenbank met wielen - Verstelbare hoogte - Comfortabele bekleding - Stevige constructie
75.98
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 49.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

De voetenbank met wielen is een handig meubelstuk dat is ontworpen om comfort en gemak te bieden. Met een plat oppervlak biedt het een plek om je voeten te laten rusten en te ontspannen. De voetenbank is uitgerust met wielen, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar de gewenste locatie.

Het bovenoppervlak van de voetenbank is gemaakt van vinyl, wat zorgt voor duurzaamheid en gemak bij het schoonmaken. Je kunt het eenvoudig afvegen met een vochtige doek om het schoon te houden.

De voetenbank is in hoogte verstelbaar, variërend van 38,5 tot 53,5 cm. Hierdoor kun je de hoogte aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en comfort. De verstelbaarheid maakt het ook geschikt voor verschillende gebruikers en situaties.

Met zijn bruine kleur met zwarte accenten heeft de voetenbank een stijlvol en neutraal ontwerp dat goed past bij verschillende interieurstijlen.

De afmetingen van de voetenbank zijn 38,5 x 50 x 31 cm, waardoor hij compact en ruimtebesparend is. Je kunt hem gemakkelijk naast een stoel, bank of bed plaatsen.

Met een gewicht van 4,85 kg is de voetenbank stevig en stabiel, maar toch licht genoeg om gemakkelijk te kunnen verplaatsen wanneer dat nodig is.

Kortom, de voetenbank met wielen en plat oppervlak biedt comfort, gemak en mobiliteit. Het verstelbare ontwerp en de duurzame materialen maken het een praktische toevoeging aan je woon- of slaapkamer.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 5021196595830
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 50x50x38,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten