Wasbare incontinentie onderlegger

3726452
18.08
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Wasbare incontinentie onderlegger
18.08
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Uitwasbare Incontinentie Onderlegger voor Stoel, Bed of Bank

Deze uitwasbare incontinentie onderlegger is een milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor het beschermen van uw stoel, bed of bank tegen lekkages. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en biedt comfort en betrouwbaarheid.

Gladde Ademende Toplaag voor Comfort

De onderlegger is voorzien van een gladde ademende toplaag die zorgt voor comfort tijdens het gebruik. Het biedt een zacht en aangenaam gevoel, waardoor u zich comfortabeler voelt, zelfs tijdens langdurig gebruik.

Anti-Slip Achterkant voor Veiligheid

De achterkant van de onderlegger is voorzien van een anti-slip laag, waardoor het op zijn plaats blijft liggen en niet verschuift tijdens gebruik. Dit zorgt voor extra veiligheid en voorkomt dat de onderlegger verschuift en lekkages veroorzaakt.

Herbruikbaar en Duurzaam

Deze incontinentie onderlegger kan tot 300 keer worden gewassen in de wasmachine, waardoor het een duurzame en kosteneffectieve keuze is. Door het hergebruiken van de onderlegger draagt u bij aan een beter milieu en bespaart u geld op wegwerpproducten.

Afmetingen en Geschiktheid

De afmetingen van de onderlegger zijn 59 cm x 47 cm, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals stoelen, bedden of banken. Het is ontworpen om betrouwbare bescherming te bieden en het ongemak van incontinentie te verminderen.

Met deze uitwasbare incontinentie onderlegger kiest u voor een milieuvriendelijke en economische oplossing zonder in te leveren op comfort en betrouwbaarheid. Geniet van gemoedsrust en bescherming met dit praktische en duurzame product.

Te verkrijgen in de kleuren blauw en bruin

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • EAN: 5021196708438
  • Afmeting babymatras in cm: 40 x 80 cm
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten