Wasmachine verhoger Verstelbaar Universeel

4571167
27.50
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Wasmachine verhoger Verstelbaar Universeel
27.50
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben je het zat om door je rug te gaan elke keer als je de was in en uit de machine moet halen? Wil je je wasruimte beter organiseren en benutten? Dan is onze hoogwaardige wasmachine verhoger precies wat je nodig hebt! Met een perfecte balans tussen stijl, functionaliteit en gemak, zal deze verhoger je dagelijkse huishoudelijke taken transformeren.

Kwalitatief materiaal voor duurzame prestaties
Onze wasmachine verhoger is vervaardigd met oog voor detail en duurzaamheid. Het gebruik van hoogwaardig materiaal garandeert niet alleen een lange levensduur, maar ook een stevige en veilige basis voor je apparaten. Je kunt erop vertrouwen dat deze verhoger je wasmachine, koelkast of vaatwasser stabiel en veilig zal ondersteunen.

Eenvoudig in gebruik, groots in gemak
Geen gedoe meer met bukken en strekken om je wasgoed te laden of te ontladen. Onze wasmachine verhoger tilt je apparaten naar een comfortabele werkhoogte, waardoor je rug en knieën worden ontlast. Het eenvoudige ontwerp maakt installatie een fluitje van een cent en de intuïtieve bediening zorgt voor een moeiteloze ervaring.

Ingebouwde waterpas voor perfecte stabiliteit
We begrijpen hoe belangrijk stabiliteit is wanneer je apparaten gebruikt. Daarom is onze wasmachine verhoger uitgerust met een handige ingebouwde waterpas. Hiermee kun je er zeker van zijn dat je apparaat altijd waterpas staat, wat zorgt voor optimale prestaties en het verminderen van trillingen en lawaai.

Verstelbaar en flexibel voor jouw behoeften
Of je nu een standaard wasmachine hebt of een grotere koelkast, onze verhoger is volledig verstelbaar om aan al je behoeften te voldoen. Met een hoogtebereik van 40 tot 60 cm kun je de perfecte hoogte kiezen voor jouw specifieke apparaten en ruimte. Geen compromissen meer als het gaat om comfort en gebruiksgemak!

Universeel en multifunctioneel ontwerp
Of je nu een topmerk wasmachine hebt of een vintage koelkast, onze verhoger is ontworpen om universeel te passen op alle soorten en maten apparaten. Dit veelzijdige ontwerp betekent dat je niet langer meerdere verhogers voor verschillende apparaten hoeft aan te schaffen. Eén verhoger voor al je behoeften!

Transformeer je ruimte met stijl
Onze wasmachine verhoger combineert functionaliteit met esthetiek. Het tijdloze witte en blauwe kleurenschema voegt een vleugje stijl toe aan je wasruimte, keuken of waar je ook kiest om hem te gebruiken. Geniet van een georganiseerde en aantrekkelijke ruimte terwijl je het gemak van onze verhoger ervaart.

Kortom, onze wasmachine verhoger biedt niet alleen praktische voordelen, maar verandert ook de manier waarop je dagelijkse huishoudelijke taken uitvoert. Geniet van ergonomisch gemak, mobiliteit en duurzaamheid in één elegant ontwerp.

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720929630660
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten